Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 8E APRIL
8-4-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Meer dan 1200 verschillende lezers per dag, op gewone doordeweekse dagen op deze site. Je merkt dat het werkt... De duiven van oude Piet ( van Vuren) waren binnen een uur allemaal weg, nadat ik het hier op had gezet. Jammer natuurlijk dat Piet moest stoppen, hij werd door veel liefhebbers uit zijn club geholpen, maar het kon echt niet meer. Gelukkig alle duiven op hun plaats nu.

Gisteren de gehele dag in Duitsland geweest bij Theo Lhenen uit Nettetal. Prachtige duiven gezien waaronder een echte 9- duif. Het bleek een dochter van de Olympiade ( Heremans/Gust Jansen) te zijn. Een ongelofelijke duif.

Vandaag wederom gezellig hier denk ik, Ferry van Loo, Wim Pasman, Falco Ebben komen allemaal morgenvroeg op de koffie. Tevens komen er nog twee belgische kampioenen. En de vaste ploeg koffiedrinkers denk ik.

Iedereen veel plezier vandaag, mooi weer, alle duiven inzetten vanavond, en hopenlijk een leuke uitslag morgen. Al zijn het nog maar Vitesse vluchtjes natuurlijk, ik heb ze nog in het donker zitten, dus ben al blij als ik bij de eerste 10 in de club draai. Qua gezondheid zijn ze goed, ze trainen goed, hoog en hard, maar de echte "snit" nee die is er niet

Gister werd er in den lande gesproken dat ik me beschikbaar stelde voor het afdelingsbestuur, wat niet zo was trouwens. Ik heb me een keer beschikbaar gesteld, dat was in ongeveer 1996/1998 in die jaren geloof ik, mijn vader was er nog. Ze zochten iemand om de jeugdzaken te doen, en dan samen met Henk Douna uit Donkerbroek. Ik had er zin in, heel veel zin. Maar wat denkt u? Ik werd afgewezen omdat ik stotterde en geen ervaring buiten mijn club bestuur had..... Wat had ik misschien veel kunnen doen toen, duivensport in Friesland nog in volle bloei.  PS als er buiten het afdelingbestuur een "achtergrondbestuur" komt, met 4 maal per jaar vergaderen, rekening houden met mijn diensten ga ik er zo in. Dus in een soort schaduw bestuur met mensen die om de duivensport geven, redelijk met duiven spelen( je moet wel een duif kunnen vasthouden en weten waarover je spreekt) en dan met iemand die verstand heeft van vervoer, eentje die verstand heeft van de wetten en regels, eentje die verstand heeft van besturen( Jannes Mulder), eentje met verstand van elec. systemen en nog een man/vrouw of drie ga ik er gelijk in. En de leden moeten eerlijk verdeeld zijn over de afdeling en geen onderlinge maatjes zijn

Terug