Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 22 april 2011

22-4-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Het nieuwe NPO bestuur is bekend, het zijn voorzitters van de Afdelingen... Wat ik er van vind? Even laten bezinken. Kreeg net een mailtje van een zeer slimme kerel/goede speler en ook nog zakenman en die zei : Gert Jan, het is zover, het einde van de duivensport is nabij. Of dat zo is? denk ik niet, ik hoop steeds het goede van de mensen ik hoop dat ze naar de liefhebbers gaan luisteren. Nu krijgen we Dirk Buwalda van Afdeling Friesland als voorzitter van de NPO( tot de verkiezingen), aardige vent, goede prater, maar wil eigenlijk niet dat we verder vliegen dan "rond de kerk". Ik moet het zien, we hopen dat het goed komt.

Vanmorgen Leo Baardman hier gehad op Visite, hij had wat kwekers meegenomen. Fijne duiven van A.S. maar ook van andere liefhebbers een stuk of wat. Druk baasje, weinig tijd voor de duivensport, fijn kweekhok. Iets vaker een bad en ze worden nog mooier.

Vanavond gaan er denk ik zo'n 50 duiven mee, eerder iets minder dan meer. Toch weer over de fondduiven gedacht, 5 stuks, nog geen prijs in het ACG na 2 vluchten, moet je deze voor vrachtduiven zetten? Ik ben er op tegen, ik hou niet van vrachtduiven, maar ik moet er wel èèn voor klokken. We zien wel.

Aangewezen toch maar weer Babette en Calla, voor het europotje gaat een jaarling de 045-10

Terug