Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 27 april 2011

27-4-2011

Goedenmorgen allen,

kijk even op : http://www.pipa.be/nl/newsandarticles/reports/fotos-van-de-nieuwe-hokken-gs-verkerk-uitleg-bas-verkerk

Schitterende hokken !, Veel duiven maar plaats genoeg, Topkwaliteit daar bij Bas en Gerard.

______________________________________________________

Zo. het is bijna 10.00 uur, de duiven vliegen super en eten nog beter. Ze mogen vanaf nu eigenlijk eten wat ze willlen. Ze krijgen natuurlijk Beyers Elite Enzymix, precies volgens het schema, maar omdat we nu verder gaan, met hopenlijk een beetje kopwind en aan het opbouwen zijn voor de dagfond mogen de duiven van het voer dat ze krijgen zo veel eten als ze willen.

Straks tegen 12.00 krijgen ze weer een portie "Beute Smurrie" dus gemalen Pinda's, Kaas, en Olympic MG MIx En vanavond na de maaltijd( tegen goede tijden slechte tijden...20.00 uur dus) krijgen ze nog snoep plus hennep.

De duivinnen beginnen steeds beter te worden, ze beginnen nu te showen als ik bij ze ben, ze lopen sleepstaartend voor me uit. Sommige mensen zijn daar bang voor, ze willen niet dat hun duivinnen te "geil" worden, maar ik heb een andere mening, ik vind het prima. Dan zijn ze gezond, hebben ze goed te eten gehad en kan de eendaagse fond beginnen.

_______________ net een telefoontje gehad van Aad Bronkhorst, pakte de eerste in groot verband op Duffel, super. Beute Producten en goede duiven( en een beetje geluk).

Net nog een telefoontje, er zitten weer 3 Heremansen voor me klaar bij Eijerkamp, of ik ze morgen ff kom halen. TUURLIJK!

Terug