Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 9E MEI.
9-5-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen.

kijk even op http://www.youtube.com/watch?v=iuNlSh6NiBU de trekking van de lottoballen..ik bedoel de fondkampioenen duivencompetitieforum. Leuk!

Vanmorgen de duiven niet zien trainen, ik moest al vroeg naar het Ziekenhuis te Hoogeveen. Volgens Klaasje vlogen de duivinnen goed en de mannen iets minder.

Net wederom een leuk mailtje van Jannes Kat, ze speelden wederom de eerste in het Rayon tegen 2779 duiven en vorige week ook al tegen 2886 duiven. Ze gebruiken al enkele jaren Prange Suppe met super prestaties( Afdeling 6 Noord Holland), ze geven voor de vluchten twee weken lang Prange Suppe en tijdens de vluchten meestal 2 x per week. Van Harte gefeliciteerd!!

Nog een leuk mailtje net van Vanoppen-Luyten uit Herk de Stad te Belgie. 2 x achtereen de eerste, super series tot 100%. Fanatieke gebruikers Prange Suppe en Olympic M.G. Mix Hun series zijn te bewonderen op Pipa. !

We hebben regen gehad hier vandaag, ik wist niet meer precies hoe het er uit zag, maar dikke druppels vielen vanmorgen op de duiven.

Het is nu 15.45 uur, over 15 minuten gaan de duivinnen er weer uit voor hun training. We laten de duiven zo als u weet twee keer per dag uit, tegenwoordig ook gewoon met matig weer, sinds ik ze bij Gunter Prange zag vliegen in de regen, denk ik dat het kan( wel goed opvangen in een droog en lekker warm hok)

Net nog even visite gehad van Jannes Mulder uit Steenwijkerwold, gezellige prater met goed verstand van zaken, zeker een man die ze bij het npo kunnen gebruiken...dus wie weet doet het npo bestuur er iets mee.

En nu naar het werk, Klaasje doet de rest

Terug