Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 15E MEI
15-5-2011

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

2987 bezoeker gisteren op deze site

De eerste in het ACG tegen 960 duiven met 98 deelnemende hokken op de dagfondvlucht Sens 556 kilometers met jaarling 10-013 n van de Gouden tweeling uit de Vechtmachine x Jia Li. verder pakten we 1,16,26,35,49,42,45, etc. Maar het was geen goede uitslag voor ons.

Op de Supervitesse vlucht pakten we 7 van de 10 in de punten in het ACG, we begonnen met een 10e tegen 1318 duiven met 107 deelnemende hokken.

Van diverse liefhebbers vanmorgen vroeg al weer een mailtje in de inbox. Een stuk of 10 of ik mijn hoed heb opgegeten? of hij smaakte. hahaha Nee, hij was niet te pruimen. "burp"

Van Erik Plant uit Leuvenheim kreeg ik een mailtje dat hij wederom de 1e Teletekst had gepakt, grote klasse Erik. Hij schrijft De prestaties zijn met behulp van Beute Producten( Prange Suppe en overige spullen zoals Erik dit zegt), de 1e tegen 14500 duiven !! Grote Klasse Erik, op naar de volgende.

Van Maarten Hakvoort van Urk kreeg ik een mailtje, ondanks hun slechte ligging met de westen/noordwesten wind toch 11 van de 16 in de prijzen en dochter Corrie Hakvoort jr had maar 3 duifjes mee en pakt de 3e in het ACG met haar Eijerkampduif. Mede dankzij Prange Suppe schrijft Maarten en Corrie. Van harte gefeliciteerd lieve mensen

Van Ad de Jong het fenomeen uit Heukelum kreeg ik een berichtje, op de eerste 5 vitesse vluchten een % van 66,7, gisteren de eerste midfondvlucht en in regio 3b van afdeling 7 beginnende met een 1e en verder 12,16,47,48,50,55,59,etc tegen 3838 duiven en 38 van de 40 prijs!!!! Leuk was dat Ad al jaren gebruiker is van de Beute Producten en nu ook nog eens zegt, de 1e prijswinnaar van vandaag gaf je een 8+..Ad, er zullen nog vele felicitaties volgen dit jaar maar hier heb je vast 1 Van harte gefeliciteerd!

Van Leo Baardman een H.V.Giesendam een berichtje hij pakte de 3e NPO van afdeling 5 zuid Holland! De moeder van deze duif beoordeelde ik als zeer goede kweekster( de baardduivin) Ook Leo is een Beute producten gebruiker. Van harte gefeliciteerd Leo, je gaat nog ver komen. Van harte gefeliciteerd!

Van Peet Solleveld kreeg ik een sms over zijn buurman Jan de Bruyn, hij pakte de 78e van de gehele afdeling met een rechtstreekse Beute Duif, leuke mailtjes en gefeliciteerd

Ik kreeg een berichtje waarom ik alle 90 jonge duiven een geeltablet gaf als er maar 1 het geel had.. Ik weet niet of er maar 1 het geel had. Bij het onderzoek van de 4 jongen was er 1 met het geel, dit was een duifje wat enkele dagen weg was geweest. Ik kan niet best alle 90 duiven laten onderzoeken op geel, ik neem gewoon geen risico dus alle 90 een pil.

GELUKKIG : M van der Velde van afdeling 10 gaat ons precies uitleggen waarom opeens afdeling 10 en 11 niet meer samen concoursen, ik moet waarheden vertellen en geen sprookjes, dus even wachten, ik krijg van hem een mailtje met precies hoe en wat.

Terug