Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 16 mei 2011

16-5-2011

Goedendag, ik ben er niet vandaag, lig in Hoogeveen in het ziekenhuis. morgen hopenlijk weer thuis.

2987 bezoekers op deze site afgelopen zaterdag

Nog drie duiven weg van zaterdag, drie vreemden( niet op ons hok geboren) Twee overnachtduiven van Reind van der Weij zijn niet thuisgekomen en de duivin van Jouke Rotinee is nog onderweg. Komen misschien nog na.

Van de heer van der Veen uit Leeuwarden een leuk mailtje, ik gaf met grote uitzondering een 9- aan een duif van hem als jaarling, deze topper deed het in 2010 al super en nu op Hasselt( twee weken geleden) weer een 1e in het ACG ! Gefeliciteerd met deze 9- Crack ( nog beter voor de kweek deze duif trouwens, dus wees voorzichtig)

Van de heer M van der Velde kreeg ik netjes een berichtje over waarom afdeling 10 en 11 niet samenwerken. Op de ledenvergadering van afdeling 10 wilden hun leden niet verder dan 550 km voor de verste afstand. Afdeling 11 besloot juist minimaal 500 voor Urk. Oplossing zou zijn geweest volgens de heer van de Velde om Noord van afdeling 10 en 11 samen te laten vliegen van station A en zuid van Afdeling 10 & 11 van station B. Maar daar afdeling 11 dat niet wilde( door de Noord zuid commissie, die wilde alles gezamelijk weer los). Zo hebben we dus dank zij de leden die over het algemeen eigenbelang stellen boven algemeen belang behoorlijke verschillen( tussen wensen afdeling 10 & 11) en laat men weinig ruimte voor besturen n.b.t. samenwerking aldus M v. Velde.

Terug