Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 6 juni 2011

6-6-2011

Goedendag vrienden, vriendinnen en anderen.

De duiven zondag en nu maandag ochtend even terug gebracht naar 0-punt , ze krijgen krap Recup, en even niets extra tot dinsdag. Prange Suppe maandag, dinsdag en woensdag. Even ontslakken !

Vanaf dinsdagavond ga ik er weer wat meer inbrengen qua vetten/eiwitten. Waarom? Ik vond ze vrijdag te zwaar, door de gemakkelijke vlucht van een week geleden waren ze "te dik" geworden, nog nooit gehad. Geeft niets, beter te zwaar dan te licht, maar nu ff een beetje matigen.

Ze trainen alweer goed. De twee Limoges duiven heb ik uit het bestand gehaald, gisteravond kwam er 1 en vanmorgen de andere. Een 1,5 dag te laat. Niet goed genoeg, zoals ik al voorspelde. as winter ga ik op zoek na 1 goede overnachtduif, die ik koppel met een kind van de Vechtmachine, met deze kinderen wil ik het eens gaan proberen op de fond( maar dan in heel kleine schaal met 1 a 2 duiven. Het is namelijk zeer gezellig in de Vredesduif op de overnachtvluchten( nat. centrum 0268), dus alleen daarvoor al doe je 1 mee.

Een leuke mail van Richard van de Bos uit Middelharnis, hij speelde de 1e vlucht dit seizoen de 1e prijs tegen 3400 duiven. De weken er na steeds mooie series en vroege duiven. de 28e Mei speelde hij 1e en 2e in de club tegen 460 duiven. Hij is zeer tevreden over de Beute Producten. Richard is nog maar 21 jaar. Van harte gefeliciteerd Richard met dit mooie succes !!

Van Marginus Oostenbrink uit Spier kreeg ik weer een super uitslag van hem door per mail. Hij had zaterdag 30 duiven mee, pakt 23 prijzen en weer vele kop. Marginus is èèn der beste spelers van Afdeling 10 , jaar in jaar uit. Hij schrijft Goede duiven en Prange Suppe !! Van harte Marginus met weer een topresultaat.

Van Bas Weijers uit Groesbeek, het volgende : Zoals je weet ben ik een aantal weken geleden je producten gaan gebruiken in voorbereiding op het overnachtseizoen. Sinsdien kwamen de duiven beter in vorm en trainen ze uitstekend. Dit weekend was de vuurdoop op Brive tegen 15 liefhebbers en 139 duiven in de club werd het 1,2,5,7,8, etc kortom een mooi begin. Van harte gefeliciteerd Bas, klasse en de groeten aan je vader !!

Let eens op gebroeders Boltjes uit Blesdijke, sinds ze Beute Producten zijn gebruiken staat er bijna geen maat op hun prestaties, afgelopen zaterdag weer 1 en 2 in pv de Postduif te Steenwijk, en hoog prijspercentage in ACG 8 ! Super gedaan Wilco en Klaas, ga zo door !

Richard van der Horst uit Hoogersmilde had wederom een top uitslag op de teletekst vlucht afdeling 10. In de club begint hij met 2,3,4, etc ook in Rayon 5 van afdeling 10 is hij super op dreef ! Van harte Ries.

Gerard Koopman is ook gebruiker van Prange Suppe, iedereen zag dat hij weer super pakte afgelopen week. 1e en 2e op de teletekstvlucht van Afdeling 10(Midfond), wat een klasse speler, wat een team daar in Ermerveen. Van harte gefeliciteerd mannen !!

Maurice Laban ( afdeling 5) weer een 1e in de club en 6e in Hoekse waard en 10e in Rayon west van afdeling 5, hij laat Marijke Vink en Dick Leeuwerke achter zich, Dick is trouwens ook gebruiker van Prange Suppe. Succes op peronne en van harte met weer een 1e ! Maurice is hele kleine liefhebber( qua aantal) maar gaat grote (qua prestaties) worden !

Wilfried Pasman uit Empe gefeliciteerd met je Teletekst duif op Brive, en Arjan Beens uit Genemuiden gefeliciteerd met je 2 teletekst duiven. Super jongens!! Beide Beute producten gebruikers.

____________

De heer Knol uit Zwolle komt zo even op bezoek, hij neemt oude NPO blaadjes mee( ingebonden) van 1948 t/m 1965 prachtig.

Hendrik Stobbe is net even geweest voor zijn Prange Suppe, goede speler met weinig duiven( ACG 10 afdeling 11).

____________

De duivinnen zitten lekker in bad( het is nu 11.30 uur), de jongen zitten er weer in, dus tijd voor de dames en heren om in bad te gaan.

 

Terug