Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 8E JUNI
8-6-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Een vraagje kwam via de mail binnen: Hoe maak je ook al weer de Beute-Smurrie ? De liefhebber die het vroeg kon het niet meer vinden.

Voor 50 duiven( ongeveer) zo'n 400/500 gram pinda's, een blok kaas( goedkoopste) van 5 x 5 x 5 cm. Dit maakt u fijn in de keukenmachine( door elkaar). De massa die u dan over heeft even 10 seconden in de Magnetron. Dan 1 volle eetlepel Herstel-Power en een halve eetlepel Beute-Sport er over (of 1,5 eetlepel Olympic M.G.Mix), goed roeren/mengen. En hierna nogmaals in de keukenmachine. Wat overblijft is een prachtig mengsel wat uw duiven graag eten.

U kunt er daarna nog een 200 gram snoepzaad doorheen mengen eventueel. Zelfs een scheutje omega olie er over word gedaan

De helft van deze mengeling geeft u op dinsdag en de rest op woensdag en dan tussen 12 en 13.00 uur of in de avond rond 20.00 uur.

Het is voor extra energie op vooral de vluchten waarvoor de duiven twee of meerdere nachten in de mand zitten.

De Overnachtmannen doen het mengsel vaak op maandag en dinsdag en die geven dan nog een Herstel-Power capsule bij inmanden op dinsdagavond.

______________

Net de tussenstand van Rayon Frisia binnen tot en met afgelopen zaterdag ! Rayon Frisia is een groot gebied van diverse ACG'S (Samenspelen).

Midfond:  1e Onaangewezen Generaal en 4e Aangewezen Generaal 3e,4e,10e Asduif Midfond.

Generaal incl. Supervitesse: 4e Generaal onaangewezen en 1e Aangewezen Generaal teven 1e en 2e Asduif

Generaal zonder Supervitesse: 3e Onaangewezen Generaal en 1e aangewezen Generaal tevens 1e Asduif ( enige duif met 9 prijzen) 07-598 Ace

_______________

 

Terug