Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 10E JUNI
10-6-2011

Goedenmorgen allemaal,

Gisteren een leuk telefoontje van Comb. Rossem/Stap uit Wageningen, ze hadden op Brive afgelopen zaterdag weer een mooie uitslag. Ze gebruiken al een paar jaar Beute-Producten en zijn er zeer blij mee. Dat wilden ze even kwijt. Dank U comb. Rossum/Stap. Succes gewenst op de komende vluchten.

We gaan morgen op Pithiviers gelijk los met afdeling 10 ( 590 km voor Wilhelminaoord)

Er waren in Noordwolde 236 duiven voor Pithiviers. Wij hebben 20 mee.

Vanavond inzetten voor Strombeek(251 km voor Wilhelminaoord) en een PR vluchtje vanuit Asperen. In Asperen wordt door een comitè een internationale tentoonstelling gehouden inzake kunstprojecten. Door het organisatie comitè zijn we uitgenodigd deel te nemen aan de "First International Race for the Cup Fort Asperen" als onderdeel van de manifistatie. De commissie wil de manifestatie openen door middel van een duivenlossing, als prijzen stellen zij een aantal kunstwerken beschikbaar. Het wordt een heel spectakel waarbij ook landelijke politici aanwezig zullen zijn, in die zin is het een mooie PR voor onze sport. informatie 0513-688583.

Het is nu 08.25 uur, vrijdagmorgen. Ik heb de duivinnen( voor Strombeek vanavond) er nog even uit. Normaal laat ik ze vrijdags nooit los, maar gisteravond hebben ze ook niet gevlogen, dus ik dacht : ff een keer op vrijdag los, het zal niet schaden.

_________

Wat een drukte vanmorgen, 11 man op de koffie gehad van het plaatsje Zeeland ton en met het Duitse Plaatsje Klein Hesepe. En van Eefde tot en met Hoogersmilde. Wel gezellig, maar ben nu kapot en heb honger...( tis 12.30 uur).

De jongen hebben een ruim uur gevlogen vanmorgen, de liefhebbers vonden het prachtig te zien hoe ze in 5 seconden alle 90 binnen zaten.

Later..

Terug