Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 28E JUNI
28-6-2011

Goedenmorgen.

Familie Voets de Craene?? 8710 St.Baafs?? Dijkstraat 24?? Belgie, graag ons even bellen. we krijgen tot twee keer toe uw paketje retour, postbode kan er geen wijs uit worden. 0031-521-382644

update's steeds onder aan de bldz

De duiven zijn er gisteren niet uitgeweest, ze hadden het zondag zwaar en mochten dus gisteren even een dagje bekomen van de schrik.

Vanmorgen vlogen de duivinnen weer een uur, de doffers hebben weinig zin.

Er moeten nog 4 duiven komen van de 30, wel zijn er 3 duiven die er eind van het seizoen uit zouden gaan ( 344,752,666,) en n die had mogen blijven( 053). Gelukkig zijn alle "goede" duiven terug.

as donderdag weer inmanden voor St. Quientin 390 km, ik had liever gehad dat ze op vrijdag gingen manden, de duiven even een dagje extra tijd. Dat zou ik inspringen in de situatie vinden. Maar dat zal wel niet gebeuren. Aan de ene zijde zeggen ze dan vliegprogramma is vliegprograma...maar aan de andere zijde, daar is al 3 keer aan bijgesteld dit seizoen..

Hoeveel gaan er deze week mee? Niet zo veel denk ik, het is nog vroeg in de week maar ik denk 20 stuks(duivinnen), de rest mag wachten tot volgende week of is al klaar voor dit oude duiven seizoen. 4 zeer goede duiven: Calla, Damon, Dahlia Ch en Ace 598 komen pas op de natour weer aan de bak( of misschien 16 juli Morlincourt nog een keer)

_______________

de 752-08 zat net tussen de jonge duiven, nog 3 te gaan( 666.344,053)

De weduwnaars hebben de voliere er voor staan, ze kunnen er in en zelfs in de voliere, maar blijven lekker binnen zitten, tis buiten warmer nu dan in het hok en een duif maakt zijn keuze.

De jonge duiven hebben er plezier in. 45 minuten vliegen, binnen komen te eten, wat drinken en hup weer trainen...nu al weer 45 minuten

Terug