Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 5 juli 2011

5-7-2011

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Het is weer dinsdag morgen, op naar de eendaagse fondvlucht van as zaterdag. Onze 013 van 2010 staat 1e Asduif van de Afdeling op de dagfond( ook al zegt iemand anders dat hij de Asduif heeft.., we kunnen het zien in de uitslag op de bovenste plaats 10-013 Beute & zn zie www.friesland96.nl)

Natuurlijk hopen we dat ze het zaterdag nog een keer doet, maar in principe heeft ze natuurlijk weinig kans tegen die oude rotten, het is maar een jaarling, en er komt een vlucht dat ze haar prijs mist. Maar hopen mag toch? Dus ik hoop dat ze het zaterdag nog een keer doet. Ze is wel in goede doen, ze komt meestal terug wanneer de doffers er al uit zijn en de duivinnen al een kwartier binnen zitten. Dus hopen dat ze het nog een keer doet. Afgelopen keer telde het eigenlijk niet voor de afdeling, het was een zondagvlucht, maar voor die tijd stond ze ook al Asduif en naar 4 vluchten staat ze dat nog steeds( op de zondagvlucht wederom 2e in de club)  ze heeft in Noordwolde nu 1,3,2,2. Maar de laatste drie vluchten geklopt door hokgenoten, dus had ik alleen haar gespeelt( had, had) dan had ze 4 eersten op de dagfond.

Ze is een dochter van de Vechtmachine x Jia-Li.

De duivinnen zijn er nu uit. Om 08.00 uur heb ik de klep los gedaan en knalden ze er uit, het is nu 08.43 uur, nog niet gezien. ( moet ik ook maar buiten gaan staan en niet achter de PC , of zitten ze op het land??)

Zo de jonge duiven in de mand, we gaan naar de Neushoornweg tussen kraggenburg en Ens. Lekker elke dag rijden in de ochtend, er zijn ook mensen die niet kunnen lappen, de werkers of met een gezin, die kunnen het soms financieel niet opbrengen om te rijden. Elke dag 60 km, en dat met deze brandstof prijzen..niet te doen. Als u lappen gaat, vraag eens of u de duiven van uw colega kan meenemen. Samen lappen is goed voor de portomonee en goed voor de duiven.

update 12.45 uur

We gaan er over nadenken om geen dagboek meer bij te houden

Als ik eens schrijf over bepaalde personen in de duivensport, zoals vanmorgen over mensen die bijna prof zijn in de duivensport maar geen baan hebben, dan zijn er flip fluitketels die mijn vriend X. bellen en zeggen het gaat over jou, te belachelijk voor woorden. En als ik dan schrijf over werklozen die wel kunnen maar niet doen dan heb ik het NATUURLIJK NIET OVER X en anderen die wel willen maar niet kunnen.

Mensen leer toch eens goed te lezen, en al dat gestook in de duivensport, hou er eens mee op. Doe wat u niet wil dat u geschied ook een ander niet.

Hierbij laten we het

Günter Prange RV Meppen  Dijon 620 KM 41 Züchter / 567 Tauben
1, 2, 4, 5, 7, 9, 12, 13, 14, 20, 32, 45, 67, 141 usw. 12 im 1/10 15 gesetzt / 14 Preise

 

Terug