Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 15E JULI
15-7-2011

Goedenmorgen iedereen, update's steeds onder aan de BLDZ

Het is vrijdagmorgen, het regent hier( nu 08.50 uur), het zou eerst redelijk weer worden vertelden ze gisteren nog, maar nu zeggen ze in de loop van de dag wat beter...stel je nu voor dat het mooie weer morgen vroeg komt... hebben alle afdelingen hun jonge duiven vluchten afgeblazen, gaat het misschien toch nog redelijk weer worden.

Zal mij benieuwen, onze afdeling voorzitter is ook voorzitter NPO, het NPO wil dat de afdelingen afblazen..maar wat doet onze afdeling zelf?? dat horen we tussen 10/12.00 uur vanmorgen. Maar adviseren: Afblazen, en dan zelf door laten gaan, dat lijkt me sterk..

Donderdag 28 Juli komt FALCO EBBEN naar p.v. de Vredesduif te Noordwolde Friesland om uw kampioentjes op de foto te zetten. Bel hem even of u komt 06-16454294 of bel mij 0521-382644

Gisteren toch maar 20 duiven ingezet voor Morlincourt, ik kreeg een persoonlijk bericht van een absolute weerkenner en die voorspelde, het gaat lukken in Morlincourt op zaterdagmorgen. Enkele toppers thuis gelaten en enkelen die reeds 3 weken stil stonden mee gedaan, we zullen zien.

bent  u in de buurt van Zutphen/Apeldoorn en wilt u graag NU beginnen met Beute producten, rij even naar Wim Pasman de Eefde 06-53267802

Update 12.00 uur.

De vlucht met de jonge duiven van morgen gaat gewoon door in Friesland, Buwalda( met pet op van NPO) vraagt niet te spelen morgen met jonge duiven en af te gelasten, Buwalda(met pet van Afdeling Friesland) , zegt we gaan gewoon rijden.

Dus net de jonge duiven maar wat snoepvoer gegeven en ze gaan maar mee.

Donderdag( gisteren) kreeg ik een weerbericht(privè) voor zaterdagmorgen, zwaar bewolkt en regen, en nu zegt de tv weer: morgen eerst zonnig...en later regen in Nederland. Harde zuidenwind, dus heen en weer Ameland morgen. hahaha

Ik weet het niet meer hoor, het weer is niet te voorspellen. Misschien morgenvroeg blij dat we gelost zijn, misschien morgen iedereen blij van de afdelingen die NIET gelost hebben

update 14.15 uur

Net terug van een uur snelwandelen( en al 20 minuten op de home trainer)

even voor de leden van p.v. de Postduif te Steenwijk die mijn site nooit lezen: Maandagavond wilde Rein graag mee doen met africhten naar Amersfoort, ik zou hem dinsdagmorgen oppikken op de carpoule te Steenwijk om 09.15 uur. Rein was er NIET dus wilde toch niet mee doen, eigen keuze, het is niet verplicht! Dus Rein heeft ze NIET meegedaan. Goed lezen !!

Even voor de heer Booij uit Zwartsluis, Waarom doe ik nu wel mee met de vlucht morgen? Gisteren adviseerde ik nog om af te gelasten... Tja gisteren zou het zaterdag slecht weer worden, nu voorspellen die zelfde heren zonnig weer morgen vroeg.

Nog steeds zou ik graag af gelasten, duizenden jonge duiven weg vorige week in Afdeling 10 & 11. Voor veel mensen zou het beter zijn even een weekje "geen" duiven mee.

Maar ik spreek in algemeen belang, nu de vlucht WEL doorgaat, het het weer aan het verranderen is doe IK wel mee.

update 20.33 uur.

Terug van het inmanden, was gezellig. Niet veel liefhebbers, 13 van de eigen leden hadden mee op Ruffec en die konden komen rond 18.00 uur. Dus vanavond stond ik achter de inkorftang ( antenne)

Terug