Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 20E JULI
20-7-2011

Goedenmorgen,

de duivinnen zijn er uit vanaf 07.30 uur. iets vroegers als normaal, ik ga straks naar Zutphen, en ik moet de jonge duiven nog pakken.

Vanmorgen kwam er nog n van gisteren( africhting), en gisteravond kwam er nog n van twee weken geleden.

Deze duiven even in de gaten houden a. omdat ze zaterdag toch geen 1e prijs winnen en b. omdat ze misschien iets "mee" genomen hebben qua ziekten, dus even apart in de speeltuin en even aanzien. Bij goed gedrag mogen ze er zaterdag weer tussen.

Volgende week donderdag Falco Ebben bij ons in Noordwolde om een foto van uw kampioen te maken, hij is er rond 18.00 uur tot....zolang er duiven zijn. Gister avond weer een aanmelding combinatie Ten Veen Pijlman komt ook met hun twee toppers. Wie volgt?

update 14.35 uur

http://www.fondduiven.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1929:peter-en-panagiota-fincken-rempakis-maasbracht&catid=246:reportages&Itemid=30

Kijk even naar deze prachtige reportage over prachtige mensen, onze vrienden peter en Panny

Vanmorgen gezellig op bezoek geweest bij Hans en Evert Jan Eijerkamp, Bert Slot en ik werden welkom geheten door Anton, Henk, Rinus en Gerard. Eerst even koffie en toen een ronde langs de toppers.

Na de rondleiding nog even met Gerard Boesveld op de hokken geweest, alle teletekst duiven van dit jaar mogen bekijken. Bedankt! prachtige duiven.

Om 10.00 uur hebben we onze duiven gelost in Zutphen, rond 11.30 waren ze thuis, dus door de iets donkere lucht moesten ze toch even zoeken

Terug