Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 11E AUGUSTUS
11-8-2011

Goedenmorgen,

wederom regen, regen en een beetje regen.

De jonge duiven vanmorgen om 08.00 uur gelost bij huis, dus even lekker in de regen, vinden ze op zich niet erg. Ze vliegen goed. Straks de oude duiven even naar Vollenhove brengen, bij oude duiven kijk ik niet naar het weer.

We hebben nu volgende week de eerste puntenvlucht voor de natour, hoeveel ik ga spelen weet ik nog niet. Misschien tussen 10 en 30. Jaren geleden, ik dacht in 2006 of zo, heb ik ook een keer met 10 ouden gespeeld, 3 x 9 prijzen en 1 x 10 prijzen( dus 90% en 100%) en dat is ook wel leuk natuurlijk.

Het weer voor Zaterdag? zien we zaterdag wel. iedereen heeft het weer anders met de voorspelling

Update 09.40 uur

De ouden zijn onderweg( Daan brengt ze even), de jongen zijn er allemaal in. Niet heel veel honger, waren nog zat van gisteren denk ik.

Koffie is in de maak, Rein Gaal komt zo op de koffie( de Fantast uit Onna), en een liefhebber komt met zijn kwekers om te laten selecteren.

Vanmiddag even op mijn gemak bij de jongen zitten, welke gaan mee en welke blijven thuis. Van Belgie waren de eersten er gisteren om 11.12 uur de laatsten om 11.19 plus 1 laatkomer( los te Baarle Hertog om 09.05 uur), geen duiven verspeeld gelukkig.

update 13.30 uur

Vanmorgen de duiven bekeken van Edwin Proosten, zaten enkele goede duiven bij van Broeckx-van Hees, ииn van Eijerkamp(kleinzoon Chicago) en nog een paar leuke duiven, we hebben er 4 prachtige koppels van gemaakt. Er zaten iets meer goede doffers dan duivinnen.

Wil de heer of mevrouw W.Stegen uit Schoonoord me even bellen, we hebben uw adres niet.

Terug