Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 1 september 2011

1-9-2011

Goedendag iedereen

kijk eens op www.jeugdbrievenbus.nl

update 14.00 uur.

Ik loop een dag of wat achter met het behandelen van E.mails. Sommige liefhebbers die maandagavond èèn sturen bellen op dinsdag al waarom ik hem niet beantwoord...

Afgelopen zaterdag 1 gehad van Henri Kikkert uit Hoogeveen, hij speelde een 1e in de afdeling op de natour tegen 8855 duiven met 32 mpm los! Van harte gefeliciteerd Henri.

Een leuke vond ik ook die van Johan de Langhe uit Oostkamp(Belgie), hij heeft sinds twee jaar Beute duiven op zijn hok en dat gaat zo goed dat hij gisteren doping controle kreeg. Het was de Koninklijke Belgische Duivenbond opgevallen dat de prestaties in de Lindenstraat de hoogte ingaan. Van harte gefeliciteerd Johan.

Alle mailtjes die we het afgelopen jaar kregen met super prestaties mede door Beute producten komen in een grote mand, In Februari 2012 trekken we daar de 10 prijswinnaars uit. Deze liefhebbers krijgen hun prijs dan mee op de voorjaarsbeurs.

Dus als u meer dan 1 goede uitslag heeft gemaakt door onze producten( naast goede duiven natuurlijk), hoe meer kansen u heeft. We zouden eerst op prestatie selecteren maar dat is niet te doen, je kunt sommige prestaties net zo goed, toch niet met elkaar vergelijken( Grote Fond, Vitesse, Jonge duiven, hoog prijspercentage etc)

Terug