Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 5E SEPTEMBER
5-9-2011

Goedenmorgen iedereen,

Ik vertelde vorige week dat er weer iemand ging verkopen, plots kreeg ik een mailtje van iemand die dacht dat het over hem ging. Weet ik dus weer iemand die gaat verkopen Het is bij bijna iedereen alleen de oude duiven trouwens, dus om even geld te maken. Is dat fout? nee, natuurlijk niet. Iedereen is er vrij in om te verkopen, en iedereen is vrij om te kopen.

update 08.45 uur

De jonge duiven zijn er uit gegaan om 08.00 uur, ze vliegen lekker. Echt wegtrekken doen ze niet trouwens. De oude duiven gaan zo in de mand, tegen 10.00 uur( iets warmer) breng ik die even naar Zwolle-zuid 

de voorspelling voor as zaterdag is op dit ogenblik zuidoostenwind, iets droger weer. Gelukkig gaan ze gelijk met afdeling 10 los, dan heb je wat meer spreiding.( Morlincourt)

Vanmiddag krijgen we visite van twee Duitse vrienden, ze komen hun jonge duiven laten zien, altijd leuk.

Update 16.30 uur

De jongen zijn er weer uit. Op dit ogenblik is het zonnig, al hebben we dikke buien gehad vandaag. Jos Voortman zou morgen komen, maar dat gaat waarschijnlijk volgende week donderdag worden. De oude duiven net volle bak gegeven( ze hebben grote jongen), de eerste eieren zijn weer gevallen. Ik pak ze ditmaal gelijk weg, eens kijken hoe dat gaat. Vorig jaar vielen ze kaal toen ze een week op de 2e ronde eieren zaten. Dus dit jaar gelijk weg en naar de hond( goed voor zijn vacht).

ps...SBS6 heeft het nu weer over west/noordwest voor zaterdag...

Terug