Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 8 september 2011

8-9-2011

Goedenmorgen iedereen,

Duivensport een fijne hobby.

Wat ik vandaag allemaal weer op internet las, u heeft het vast ook in uw inbox gehad(fondspiegel etc), het is toch allemaal verschrikkelijk. Ik zal niet schrijven wat ik werkelijk denk, dat is levensgevaarlijk.

En kijk eens op www.friesland96.nl   voorzitters overleg verplaatst..door vakantie van afdeling voorzitter...?? al die 50 voorzitters van de inzetlokalen dan? moeten die alles maar om-zetten? en is het niet kort dag tussen voorzitter overleg en afdeling vergadering? of zou dat juist de bedoeling zijn? weinig tijd om te denken, weinig tijd om te reageren.

En die brief van de "afdeling" is die niet gewoon van de heer Buwalda persoonlijk?

U zal denken : Wat moet ik met de problemen uit afdeling Friesland? U heeft ook gelijk, maar bij ons is het niet anders tegenwoordig dan bij u in de afdeling.

We waren in de tijd van Feenstra en de Jong altijd het beste jongetje van de klas, bij ons in afdeling Friesland ging alles 95% goed, maar nu een aantal jaar later is het gewoon als in alle afdelingen: klote

___________________

Vanavond inmanden voor Morlincourt, we beginnen in Noordwolde rond 17.30/17.45 uur ( auto komt om 19.20 uur). Ik moet nog bekijken of we wel mee doen en welke dan.

Misschien begint onze vakantie vandaag

Update 16.25 uur

Het was gezellig vanmiddag met de liefhebbers uit Drachten, zaten een paar goede duiven tussen hoor, die kunnen zomaar TT pakken as zaterdag, een goede voor de toekomst 880 van comb. van de Wal/Winkel. Bij de heer de Haan zaten drie duiven tussen de vliegers die eigenlijk naar de kweek moesten. Gezellige mensen.

Terug