Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 16 september 2011

16-9-2011

Goedenmorgen,

Gisteren een hele drukke dag gehad, een filmploeg uit Duitsland op bezoek gehad, dus wel 5 keer in en uit de hokken geweest met de camera-man. De duiven waren een beetje van slag, maar gelukkig is het jaar voorbij. morgen nog een bus met Duitsers om te kijken.

Dus "ik dek me vast in" morgen gaat het niks worden met de vlucht, en we hebben zowiezo geen schijn van kans, we hebben de jeugdspelers Bos, nog een Bos, Winters, Homma's, Westerkamp en Haneveld en die hebben ze allemaal in topform.

Ja wij hebben jeugdspelers, en die pakken ze super !

Gisteravond nog bij Peter Lasterie geweest in Nieuw Weerdinge, Peter speelde vroeger samen met Chris Peeman en heeft dus nog aardig wat Amerikaanse duiven onder de pannen. We hebben alle duiven bekeken. Er zater zeker beloftes voor de toekomst tussen. Wat opviel was dat de "amerikanen"veel goede ogen hadden , maar dat bij de Krouwel duiven veel bleke geelogers voorkwamen, deze geelogen( zeer bleek) waren niet de besten. In 2012 gaat Peter veel beter letten op de kweek met 8 x 8 op het kweekhok. We zullen het zien in de toekomst. Zeer aardige mensen, en alles kwam op tafel van gebak tot worst en kaas, bedankt. Klasse

Vandaag krijgen we bezoek van Bas Klootwijk en Rink "de kaasboer" Hofstra.

Voor liefhebbers uit Zeeland( of mensen die even willen rijden), op 12/13 en 14 oktober ben ik in Zeeland, bel even met Joop Kristelijn uit Scharendijke 0111-676020 voor een afspraak bij hem in het clubgebouw.

Terug