Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 29E OKTOBER
29-10-2011

Goedenmorgen,

Gisteren eens wezen kijken bij pv Hoogeveen te Hoogeveen. Gezellige club, zo'n 30 man was bijeen. Wat duifjes bekeken, de fijnste was n van vader en zoon Zwiep (8,5). En zat ook een belgische duif tussen die heel slecht van bouw was, maar toch goed prijs gepakt had. even afwachten wat hij volgend jaar gaat doen.

De jeugd is op dit ogenblik aan het schoon maken, en ik zit lekker aan de koffie...het is oneerlijk h ?

Vanmiddag om 13.30 uur ben ik in Hollandsche veld, geen duiven keuren, of selecteren. gewoon gezellig samen zijn met de leden. Ik wilde de vechtmachine meenemen, maar later dacht ik: er zijn natuurlijk ook minder zachtzinnige keurders die hem vasthouden, dus besloten toch maar niet te doen.

Gisteren had een bekende liefhebber een "gezwel" meegenomen zo groot als een tennisbal, hij had deze uit de krop van een favorietje gesneden. Zag er uit als een vet-bal of kankergezwel, heb als tip gegeven : breng het naar Nanne Wolff, die houd van "gekke" dingen voor onderzoek.

Update 17.00 uur.

Weer thuis, was gezellig in Hollandscheveld. Was ook een ogenkeurder, was geinig. Gaf hem twee keer de zelfde duif binnen 30 seconden, zag hij niet..

Terug