Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 1E NOVEMBER
1-11-2011

Goedenmorgen,

1 November en dan nog 16 graden, en donderdag misschien wel 20. Ik hoop dat dit zo blijft tot 1 Maart !

Op 19 november hebben we de nieuwe kampioenendag van Afdeling Friesland. Een nieuwe groep duivenliefhebbers heeft dit op zich genomen. Deze eerste keer zal het qua tentoonstelling nog niet een heel groot succes worden denk ik, het was pas op de laatste vlucht dat we inschrijf formulieren kregen. Natuurlijk staat het wel op www.friesland96.nl . Ik hoop dat het een groot succes gaat worden. Ik doe de beoordelingen van de jeugd dag, de liefhebbers(jeugd) mogen een duif meenemen die ik dan beoordeel en er wat over vertel, vast gezellig.

We krijgen zo Piet Bron uit Vrouwenparochie( bij leeuwarden) op de koffie, hij zal wel al in de 70 zijn denk ik.

update 12.00 uur.

Piet had een mandje duiven meegenomen, was leuk. Gezellige man, is overal geweest. Veel liefhebbers zijn goed met zijn duiven( hij heeft veel van Koen Minderhout)

Op dit ogenblik zitten de vliegduivinnen weer in bad. De kweek doffers hebben weer geluk, ze kregen boerenkool van de buurman en oud brood.

Onze kwekers krijgen veel oud brood, wat me steeds opvalt is dat ze niet graag stokbrood eten, verder eten ze liever brood dan gewoon voer.

Straks weer naar het werk, om 14.00 beginnen. Voor Rein gaal even twee zak voer meenemen( hij is gek van Ronnie van Tilburg voer), de zak gerst voor Rein voer ik zelf maar op. hahaha mijn duiven lusten geen gerst( beter verwend dan verwaarloosd) haha

Ik ben zelf een Beyers man, maar ik heb een volle pallet bij Ronnie van Tilburg gekocht, enkele liefhebbers voeren dit graag, 20 kg prachtig voer voor 15,00

Wel moet ik zeggen dat ik nog steeds alles opvoer, heb nog wat vlieg, rui, super weduwschap, koopman, van Tilburg, Mathador gewoon alles een beetje mengen en lekker.

Vanaf twee weken voor de kweek ga ik weer n merk voeren( Beyers Premium Kweek)

Succes iedereen

Terug