Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 18E NOVEMBER
18-11-2011

Goedenmorgen,

Gisteravond de vergadering in de club gehad, gezellig. De voorzitter van de club is Albert Jan de Jong geworden uit Steggerda( oud voorzitter afdeling en NPO), Het 5e lid is Wim van Dijk uit Oldeberkoop geworden.

Natuurlijk hebben we stil gestaan bij het overlijden van Piet Beerda.

Verder gesproken over de afdeling vergadering, dat er nog steeds geen financiele inzagen zijn van de laatste twee jaar. En dat er een geheel nieuw afdeling bestuur komt, er is al een lijst met namen van liefhebbers die zitting willen nemen in het geheel nieuwe bestuur. Het oude bestuur kon geen mensen vinden, maar misschien was dit omdat die niet met het huidige wilde samenwerken. Nu er een GEHEEL nieuw bestuur komt staan er genoeg te trappelen om het over te nemen, een select groepje mensen zoekt nu een goed bestuur samen( hopenlijk in belang van de leden en uit allen delen van de afdeling).

Verder hadden we in 2011 een A en een B groep, hier gaan we mee door in 2012, het is voor de meesten goed bevallen.

Zelf zat ik in het bestuur als 5e lid maar ben er uit gestapt. Ik had geen functie, dus missen doen ze me niet.

Voor de bonnenverkoop in Januari via www.duiven.net  hebben we 70 bonnen bij elkaar gekregen, de meeste leden hebben voor n of twee bonnen gezorgt, maar ook leden hebben natuurlijk weer totaal laten afweten( altijd de zelfden).

Vanmorgen even op de weegschaal gestaan, ben nog 96 kg en ik kom van 133 in Mei, dus een mooi resultaat( ik krijg wel eens vragen van liefhebbers hoe het gaat).

Hou even in de gaten dat morgenmiddag om 16.00 de verkoop stopt op www.dreampigeons.com , als u een duifje wilt hebben zet hem vandaag dan nog in, eventueel met kooporder voor het voor u maximale bedrag. Het zou zonde zijn als u morgenmiddag na 16.00 uur kijkt en de duif is verkocht voor een bedrag waar U hem ook wel voor wilde hebben.

Dus zet er vandaag nog een kooporder op !!

Succes

Terug