Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 18E DECEMBER
18-12-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Het weer is slecht hier, waterig zonnetje maar steeds nat. Ook in het hok is het dan iets vochtig, niet lekker voor de duiven maar ook niet voor mij. Daar de duiven op nest zitten maken ze grote keutels als ze er af komen en dan met dit weer samen..bluh.

De Triller en de Vechtmachine hebben met hun van der Veen duivinnen eieren, morgenmiddag pak ik ze weg en mogen ze opnieuw beginnen. De oude duivin van Djoerd heeft nog geen ei, maar het is ook nog vroeg, tijd zat.

Iedereen hoopt dat je goede vliegers kweekt met nieuwe paringen, ik dus ook. De duivin van Djoerd die hij bij Timmermans haalde( de 038 Asduif) zit aan de Triller en de 41 Duivin zit aan de Vechtmachine, hopenlijk een beetje geluk. Persoonlijk heb ik liever nog dan eigen gewin dat de samenweek voor Djoerd ook goed uitpakt, hij zit in een sterk gebied met veel gezonde tegenstand.

Ik had 10 duiven voor de Deense site voor verkoop in Januari klaar zitten, maar hier ben ik in samenspraak met de verkoper van af gestapt. Op dit ogenblik is de site in een soort rust stand, geen reclame, ik denk dat 90% van de liefhebbers vergeten is dat de site uberhaupt bestaat, en daar ga ik dan niet 10 mooie jonge duiven opzetten, eerlijk is eerlijk. Rijk hoef ik er niet van te worden maar 100,00 - 30% - Foto van 20,00 dan blijft er 50,00 over.. En daar wil ik een broertje Vechtmachine niet voor kwijt. Nu ga ik er over nadenken wat er mee te doen, er is vraag genoeg naar, maar miischien doe ik wel iets met een goed doel of zo. Ik denk er over na. Misschien laat ik ze een jaar ruien en kijk ik volgend seizoen wel eens.

Iedereen een prettige zondag, mooie feestadagen en een goed begin. bedankt voor alle kaartjes en E.mails.

http://www.pvtotweerziens.nl/gp/  de site met de keuring van afgelopen vrijdagavond

Voor de Beute dag zijn nu 53 mensen ingeschreven, gaat groot gezellig feest worden hoop ik. Enkele grootheden komen jammergenoeg niet, die hebben prijs gewonnen bij de Gouden duif en ik was zo dom om dit op de zelfde dag te doen....."ik ben een beetje dom"

Terug