Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 22E DECEMBER
22-12-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Voor iedereen die ons een mooie kaar of E-Mail hebben doen toekomen, BEDANKT.

Wij wensen U ook het beste voor 2012, veel gezondheid voor u en de uwen en een beetje geluk met de duiven.

________________

Gisteren een rondrit gemaakt ( Zevenaar t/m Arnhem), even duiven wezen kijken bij diverse goed spelende liefhebbers. Rond 07.30 uur van huis en gister avond tegen 19.15 uur weer binnen. Dus ja een gehele dag onder de pannen( vandaag doe ik dan ook niets).  Een paar mooie grote fondduiven gezien, aardig wat Jellema duiven, enkele van Piet Beerda maar ook supers bij Geert Bongers te Arnhem, Zijn Shimano pak je er zo uit, ook de goede jonge duiven van dit jaar vis je er zo tussen uit( 706 o.a). Prima duiven gezien bij Willem Heeren waaronder een duif met 9 x 1e ! Het was een heel gezellige dag, super voor elkaar, overal konden we lekker warm zitten( we zijn nog blauw van het rondje Zeeland-Poortvliet-Tholen).

Vandaag even bij Trazeko Zwolle geweest aan de Hessenweg, altijd gezellig daar in het duivensportcentrum, Ik heb ere-metaal gehaald voor onze Club, ze hebben zo veel keuze( dat is reuze). Ook gelijk even een leuk aandenken laten maken voor de Beute-dag van 25 Februari. Ferry van Loo komt gelukkig ook. Ik heb nu 56 liefhebbers op papier. De vraag is steeds: Mag ik ook komen? Dit jaar is het op verzoek van mij, ik vraag liefhebbers of ze willen komen en iedereen heeft nog Ja gezegt( natuurlijk een aantal Gouden Duif gangers niet, maar dat is normaal, het was mijn fout dat ik 25 Februari nam).

Gunter Prange wilde op mijn dag komen....maar hij is wederom GOUDEN DUIF WINNAAR DUITSLAND, een record !!! En Gunter mag van mij dus NIET komen op de BEUTE dag. Hij doet het zo hoor, maar Gunter hoort op de GOUDEN DUIF ! Marcel Sangers is op Wintersport hahaha, is het gelijk rustiger hahaha. Hij wil deze zomer komen op de BEUTE-BBQ... de BBBQ dus eigenlijk !

Misschien dat ik ooit wel een "opendag" doe, wie zal het zeggen, ik heb iedere dag bijna open dag.. Maar dit jaar dus op "uitnodiging"

Net Bert Slot( Clubgenoot) even op visite geweest, hij kwam 3 duivinnen tekort, heb ik hem een duivin van 2007 en twee van 2011 mee gegeven. Wat kosten ze ? vroeg Bert. Ik zeg: even een nieuw wandje maken in het jonge duivenhok morgen en even een warmte straler ophangen... Zo iedereen blij toch.

Morgen komen de zes duiven op www.gps-auctions.com  3 Doffer en 3 duivinnen, ik heb er in principe koppels van gemaakt. Onder de naam KIKA-Koppels deel 1 worden ze verkocht.

50% van de winst( mijn deel) gaat naar Kinderen Kankervrij(KIKA).

Volgend jaar probeer ik dus 5/10 koppels te vormen waarvan de totale 100% naar KIKA gaat. Natuurlijk maak ik ook een eigen KIKA KOPPEL. Waarschijnlijk een kind x een kleinkind van de Vechtmachine.

ps, als u toch op GPS-AUCTIONS kijkt, ff naar R.Hofstra en dan naar koop 14 !....Top

Terug