Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 24 december 2011

24-12-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

VOOR WIE WACHT.....KOMT ALLES TE LAAT.

__________________________________________

Gisteren belde Oscar de Vries dat hij 25 Februari ook op de Beute dag aanwezig is, Oscar is de voorzitter van de Canadeze duivenbond die ik heb leren kennen op mijn Canada reis. Dat is toch prachtig dat je mensen als Nick, Jack en Oscar tot je vrienden mag rekenen en dat ze dan vanuit Canada naar hun geboorteland( Nederland) komen en onder andere jou een bezoekje brengen. Prachtig.

Update 09.30 uur,

ze staan er op ! de Kikakoppels staan op www.gps-auctions.com kijk snel ! Doe het voor het Goede doel, en als u ze koopt, of èèn van die 6. 50% van de winst( mijn deel) gaat naar KIKA. Succes, ik zal u hier op de hoogte houden. Ze stonden net 15 minuten geleden allen op 100,00 , succes.

Vandaag een lekkere luie dag, geen bezoek, gewoon ff met mijn eigen duifjes bezig. Bert Slot heeft een nieuwe wand gemaakt tussen het halletje en het eerste jonge duivenhok. Jaap Bakker heeft een plafond gemaakt in de "speeltuin"( 3e jonge duivenhok), en Bert heeft er weer een warmte straler van Jaap Schut ( www.schutservice.nl opgehangen. Nu komt er nog een nieuwe vloer in met warmte folie er onder( vloerverwarming), normaal had ik het niet gedaan, maar als er toch een nieuwe vloer in moet( op verzoek van de jeugd) dan maar gelijk met van die warmte folie met hygrostaat.

Het is nu 09.45 uur, koffietijd en ff kruimeltje kijken op tv..

Iedereen veel plezier vandaag, en geniet van de 3 vrije dagen.

http://www.eijerkamp.com/nieuws/59666/tegenslag-voor-hans-en-evert-jan-eijerkamp

http://www.duivensites.nl/ebben/default.asp?ContentId=3720&LanguageId=31&CategoryId=&NewsId=66175

 

Terug