Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG 2 JANUARI
2-1-2012

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Een mooie dag voor velen vandaag, de feestdagen zijn voorbij en het "gewone" begint weer. Iedereen weer even een paar dagen op dieet om de kilo's van kerst en nieuwjaar kwijt te raken, ik dus ook.

Vandaag krijg ik koffievisitie van maar liefst 3 duiven coaches, Henk Hoekstra, Geerlof de Vries en Gerrit Vedder. Ik denk dat ze er rond 10.00 uur wel zijn, Gerrit komt wat later.

Kijkt u nog even bij de KIKA-DUIVEN op www.gps-auctions.com  , ik heb me aangemeld bij kika met eigen account, ik zal hier op mijn site ook vermelden wanneer en hoeveel geld ik overmaak.

Ik kreeg namelijk van een duivencoach ( Marcus) al een naar berichtje met diverse scheldwoorden of ik al niet genoeg geld had en nu op internet duiven ging verkopen, en ik vertelde in mijn columns steeds dat er op internet zoveel troep verkocht werd. Deze duivencoach vond mij een kl..tz.k  etc etc. Raar eigenlijk vind ik, probeer je geld te verzamelen voor een goed doel( en natuurlijk helpt mijn bekendheid zeker, en natuurlijk helpt het dat ik de duiven door de handen neem en de goed gemaakte er uit neem voor Kika-Koppels). Ik hem nog gedacht om zijn mailtje hier te vermelden maar laat me er niet meer toe verlagen.

Dus sorry Marcus ik hou me aan mijn belofte dat ik mijn bekendheid in de duivensport gebruiken ga voor het Goede doel, kinderen kankervrij ( KIKA). En als u MIJ dan een geldwolf vind, moet u dat maar doen.

Update 12.35 uur.

Fijne duiven gezien vanmorgen van Henk Hoekstra en Geerlof de Vries, Henk had ook een topjong meegebracht( diverse kopprijzen) deze kwam uit een 8+ koppel gelukkig. Ook bij Geerlof was zijn beste taartjong met kopprijzen uit een 8,5 koppel. Beide fijne mensen. Geerlof had een vriend meegenomen die sinds een jaar of twee overnacht speelt, hij had zijn duiven super in conditie Prachtig.

Zometeen komt Gerrit Vedder op de koffie, ik hoop dat hij zijn vader mee neemt( Jaap Vedder). Gerrit zou speciaal gebak uit Tuk mee nemen( zal het vast lusten hahaha). Willem komt ook nog even zo. Daan heeft de vlieghokken alweer schoon en overal een bad neergezet.

Op internet word er veel over mijn duiven gesproken ivm het geven van dagelijks bad. Men gelooft niet dat ze iedere dag in bad gaan.. Volgens kenners gaat een duif niet iedere dag in bad. Zou best kunnen, ik weet ook niet of al mijn duiven iedere dag gaan. Maar dat iedere dag! het bad vol zit kan ik u verzekeren. Vanmorgen al weer voordat het water er in zat, 3 hoog in bad. Daan moest nog lachen, met de tuinslang aan komen lopen en het bad zit al overvol.

Update 16.20 uur.

Gerrit Vedder uit Tuk(Steenwijk) net geweest. Zeer fijne duiven zaten er bij. De twee besten voor de toekomst vond ik de 09-225  "My Future" , deze fonddoffer komt uit broer x zus en is de toekomst voor het hok Vedder( daarom de naam FUTURE). En de 08-286. Deze 08-286 vond ik n van de beste kwekers voor de fond die ik ooit zag, en nu bleek dat deze een 1e INTERNATIONAAL LIMOGES gewonnen....Dat is natuurlijk leuk. :)

Ik heb voor Gerrit en zijn vader jaap twee koppels samen gezet, en we zullen wel zien wat dit in de toekomst gaat worden.

Koppel A   08-286 1e Internationaal x 10-641

Koppel B   09-225 "My Future" x 08-308

Terug