Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 3E JANUARI
3-1-2012

Goedenmorgen iedereen,

Vanmorgen weer een paar leuke duiven mogen bekijken. Een duif uit de 1e Nationaal van Jelle Oudhuise uit Friesland, een duif met 2 keer teletekst en de asduif van het NIC Drachten waren zeer fijn van bouw en karakter.

Eigenlijk zou ik vanmorgen geen bezoek hebben, lekker uitslapen tot 09.30 uur heerlijk, maar de bel ging toch. tring tring Goedenmorgen, koffie klaar. haha dus zaten we om 10.00 uur toch een paar duiven te bekijken. Gezellig. Nu had de heer Valk wel een afspraak gemaakt, maar ik had hem niet in de agenda gezet, mijn fout.

De jonkies zijn aan het uitkomen, het gaat prima.

Gisteren een gezellige avond gehad in het clubgebouw. Cor en Willy de Jong uit Wolvega hebben het gehele gebouw "vernieuwd" , een nieuwe keuken !, een nieuwe ruimte voor de manden met mooie schuifdeuren, een grote afgesloten ruimte voor de computer boys. Schitterend grote klasse. Nu alleen nog een nieuwe vloer en dan hebben we een compleet nieuw gebouw. Iederren die mee geholpen heeft: Bedankt.

En de grote verrassing was dat Reind van der Weij uit Noordwolde de Bronzen speld kreeg van het NPO voor zijn grore verdienste in de duivensport, en Reind werd erelid van p.v. de Vredesduif ! Prachtig.

Terug