Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 21E JANUARI
21-1-2012

Goedenmorgen,

het is ongelofelijk hoeveel aanvraag ik reeds krijg naar de BEUTE BAK, de nieuwe allerhande mix van DHP. Maar u zult echt even moeten wachten tot de voorjaarsbeurs te Houten op 2 en 3 Maart as. Echt tientallen mailtjes en telefoontjes per dag.

De verpakking moet nog gereed, de foto nog worden gemaakt en hij moet nog in grote hoeveelheden gemaakt worden, waarschijnlijk een stormloop op de voorjaarsbeurs. wees er vroeg bij.

Ik denk dat we met Prange Suppe, Herstel-power, Beute Sport en de BEUTE Bak een gouden combinatie hebben. De samenstelling van de bak heb ik al twee jaar in huis en in 2011 uitgebreid getest op eigen hok, met zeer goede resultaten ! Het is vooral de combinatie super duiven met super bijproducten die het verschil maken !.

Wat is ook al weer Olympic M.G.Mix???  Dat is Herstel-Power en Beute Sport in n, kant en klaar gemaakt voor u !!

Update 12.00 uur

Gisteravond in een bomvolle zaal in Vianen geweest aan de langeweg 2A. Afdeling 7. Er zaten 46 duiven op me te wachten. De gemiddelde kwaliteit viel me niet mee moet ik eerlijk zeggen. Er zat geen 8,5 tussen. Wel een paar prachtige 8+ duiven. De beste voor mij was ook n van de beste jongen aldaar van Jos de Ridder !! Het was een blauwe doffer met een vleugje Leo Heremans wat ik er gelukkig ook bij vertelde. Van deze doffer gaan we nog veel horen in de toekomst, ik denk vooral op de mooie midfondvluchten.

Het was een zeer gezellig publiek, fondtoppers, vitesse mannen en midfond kanjers. de sfeer was prima. Natuurlijk zijn de mensen met een 6(zesje) niet zo blij. Ik vraag de laatste tijd niet meer van wie zo'n duif is. Wel bij te toppers overigens, maar de mindere duiven, daar doe ik het niet meer. je ziet toch dat mensen met een slechte beoordeling van hun duif zich ongemakkelijk voelen.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWr3ogNw6xA&feature=related

Terug