Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 24E JANUARI
24-1-2012

Goedenmorgen allen.

Vanmorgen visite gehad uit Wijhe van familie Berendijk en Marianne Fiets. Ze hadden hun duifje zeer goed verzorgt. Marianne had een ongelofelijke fijne duif uit Joure van Ferwerda jr. Een blauwe doffer met super kweekoog. Gelijk naar de kweek. Gezellige ochtend. Willem was gelukkig terug van CenterParcs, een werknemer die zo maar op vakantie gaat kan eigenlijk niet h. haha

Gisteravond even fijn naar de bioskoop geweest : The Girl with the Dragon Tatoo. ( Milenium-serie), super film(16+). Het was volgens mij wel 10 jaar geleden dat we naar een film geweest waren.

Bas Thiele van de firma DHP belde net, we worden platgebeld ! Kunnen we de Beute Bak al kopen?? Neen, de voorjaarsbeurs op 2 en 3 maart, dus nog even 5 weekjes wachten. De foto die ik hem stuurde vond hij "anders, dan anders" ......Maar Bas ik ben ook anders dan anders !!! De duif heeft zijn bek open...vertelde Bas. Zeker, een gesprek kan ook niet van n zijde komen, als ik een vraag aan een duif stel, en hef mijn vingertje op...verwacht ik ook antwoord..daarom heeft de Vechtmachine op de foto zijn bek open !  ;)

Moeten we geen Herstel-Power en Beute Sport meer geven vroeg een liefhebber??? Natuurlijk wel, dat is het belangrijkste. De BEUTE-BAK is in plaats van Grit, Roodsteen, Pikkoek, Piksteen, Mineralen etc etc en dan met toevoeging ! Dus NIET IN PLAATS VAN maar ER NAAST.

Terug