Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 27 januari 2012

27-1-2012

Goedenmiddag vrienden en vriendinnen.

tjonge jonge wat was het weer druk vanmorgen. 11 man sterk zaten aan de keukentafel. 4 uit Schoonenbeek, 2 uit Leeuwarden, 1 uit Joure en 1 uit Renkum( Dick de Leeuw van Beyers). Ondertijd wel 20 telefoontjes, ongelofelijk. De mensen worden wakker.

Wel 12 of 13 telefoontjes met bestellingen Beute Producten en vragen over de BEUTE-BAK. èèn van die bellers over de Beute Bak was de reclame-maker( die de verpakking maakt), die foto die ik had gezonden kon echt niet !! He wat??  kan niet?? NEEN, je kijkt boos, angstig gewoon, of je die duif in je handen dood wil kijken... Dus andere foto gaat het worden.

In mijn rechterhand heb ik de Vechtmachine, ik spreek hem boos toe, het lijkt een gesprek tussen mij en de vechtmachine...maar de mensen WORDEN ER BANG VAN. Niemand zet zo'n emmer in zijn hok..hahaha.

Dus toch maar een wat "aardiger" foto genomen. De gasten vanmorgen waren het wel eens met deze reactie. Tot ik ze de Vechtmachine in de handen gaf.... Toen keken ze zelf ook allemaal boos hahaha.

Kijk nog snel even op www.duiven.net naar de bonnenverkoop van p.v. de Vredesduif te Noordwolde. Bonnen van de nationale top. waaronder een super van Willem de Bruijn !! en twee bonnen van mij !  Koop 34 het duivinnetje van 2010 zat ook tijdelijk bij mij, ze moet eitjes leggen(heeft al een nest gemaakt), dus de koper heeft er eitjes bij morgen. Ze zat met de witbuik kweker van Guus van Aken

Terug