Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 30E JANUARI
30-1-2012

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vandaag zouden we naar Marco en Pia in Duitsland, maar we zijn na een uurtje weer richting huis gereden. File van 27 kilometer en vanmiddag kans op veel sneeuw in dat gebied van Duitsland, dus misschien later nog eens.

Thuisgekomen eerst de duiven maar weer van water voorzien, zat al weer een laagje ijs op. We hebben de voliere van de kwekers gewoon dag en nacht open staan en dan heb je dat al snel.

Net voor de kwekers even wat Beute-Smurrie gemaakt, ik heb daar 500 gram pinda's voor gepakt, 100 gram kaas, lekker door de keukenmachine, toen even in de magentron( kaas gaat beetje smelten), twee eetlepels Olympic M.G.Mix er over, lekker roeren, weer even in de keukenmachine. En er toen nog 500 gram snoepzaad bij en hup in de grote bak. De duiven staat er steeds op de kop in. En de jongen groeien als kool en hebben totaal geen last van de kou( hebben ze toch al niet).

Waar plakken we de Herstel-Power, Beute Sport of Olympic M.G.Mix mee aan? Tja, een goed vraag, ik zeg steeds met wat olie of een scheutje Prange Suppe. Maar ik denk dat ik maar eens zelf een goede olie op de markt breng. Er zijn wel goede olieen hoor, niets mis mee. Maar als ik het zelf laat maken ben ik er 100% zeker van dat we steeds de optimale mix hebben en passend bij de Beute Producten.

Terug