Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 4E FEBRUARI
4-2-2012

Goedendag vrienden en vriendinnen,

vandaag op bezoek geweest in Voorthuizen. schitterende club, een prachtig gebouw. Alles was picobello voor elkaar. Er zaten een paar fijne duiven tussen, de fijnste was ook de duifkampioen( of 2e) in de club.  De winnaar van de competitie kreeg een compete set infraroodstralers van Jaap Schut  . En wat ik ook wel geinig vond was de poedelprijs... "De keutel van Beute"   De winnaar was een rode doffer, het was een doffer met een 6. Maar misschien gaat dat de beste worden in de toekomst. Hij zal wel altijd de Keutel van Beute heten. De eigenaar kreeg een prachtig kunstwerk, keutels inclusief donsveertjes. Prachtig gemaakt, het leek net echt.

De broedschalen schoongemaakt vandaag, lekker even een dagje laten drogen dan kunnen ze in April weer tevoorschijn. ( niet vochtig in elkaar zetten, kans op schimmel).

De 2e ronde eieren van Dalia net( 19.40 uur) even weggepakt, die gaan onder een kweekkoppel. Dalia is de beste duif van Nederland op de dagfond van BOTB geworden.

Vandaag besloten, ze gaat niet meer vliegen ! Dus kans op Olympiade met Dalia verkeken. Ik durf het niet meer. Weken heb ik geroepen: ik ga haar weer spelen, maar de beste van Nederland BOTB en die weer spelen, of zelfs buiten laten..ik durf het niet.

Terug