Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG 13 FEBRUARI
13-2-2012

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Afgelopen zaterdag: prijsuitreiking BOTB , ongelofelijk gezellig, super gedaan door het Spoor der Kampioen team en door Andrč van der Wiel in het bijzonder. Voor iedere kampioen had hij echt de tijd genomen, en wist echt alles. Fantastisch gedaan.

Erg onder de indruk was ik van de 82 jarige sportvriend die de beste jonge duif van Nederland had en hij had hem gekocht voor 50,00 bepreep ik.

Ook Gerrit van Eijkenhorst en Lex de jongh namen even het woord zo ook Jan de Raaf van de Firma Compuclub. Natuurlijk kwamen in de mooie woorden van iedereen de oprichter Jan de Jongh voor, Jan heeft het toch allemaal maar op poten gezet met zijn team. Groot respect.

Kijk even op de site van Willem de Bruijn http://willemdebruijn.posterous.com/meesterlijke-huldiging-van-de-kampioenen-van  foto's, zeer aardige man, groot respect.

De man die ik nog niet goed kende maar nu zaterdag en zondag( in Simpelveld) heb mogen leren kennen is Evert Diepenveen, met recht een geweldige kerel. Hij is zo bezig met de toekomst van de sport en zo positief daar kun je niet omheen. GEWELDIG.

Ook wij hebben ons aangesloten bij www.liveduiven.nl  zo ook Jan en Hermien de Raaf(Compuclub) en nog enkele aanmeldingen op zaterdag en zondag.

U kunt dan live meekijken op de hokken van liefhebbers zoals Andrč van der Wiel, Bas Verkerk, Willem de Bruijn, Evert Diepenveen, Team GPS en nu ook bij Beute & zn. Nu nog niet hoor, het zal in of net voor het seizoen geplaatst gaan worden.

Gisteren ben ik in Simpelveld geweest, de 2e Internationale duivendag aldaar. Geweldige meeting met wel tot 150/200 gasten. De dag duurde een beetje lang, sommige sprekers namen wat meer tijd dan anderen. Maar al met al een super dag. Het werd ook tijd in Limburg, er werd daar niet veel gedaan en het is de afdeling met misschien de snelste terug loop der aantal leden. Ik heb nog even met hun voorzitter de heer Crombach gesproken, maar die haalde de schouders op, het maakt hem helemaal niets, Is niet geintreseerd wat uit het NPO kamp komt, wil niets weten van het NPO bureau, en praat over zijn afdeling Limburg, heeft met anderen niets te maken. Voor mij is hij de negatiefste duivenbestuurder van Nederland HULDE. Ook tijdens de voordracht van mij, die van Beyers of die van George de Jong ( NPO Bureau), kon hij het laten schouders ophalen, schudden met zijn hoofd, ogen dicht gaan zitten en er door heen praten, verschrikkelijk !

Maar verder was Simpelveld super gedaan, ik mocht tussen 24 duiven een koppel uitzoeken waar ik de jongen van wilde hebben voor KIKA, ik vond van twee liefhebbers een echte superduif, deze twee vrienden ( Heijnen Gronsveld en Wiel de organisator), gaan dit koppel samen zetten, en het moet raar zijn als er geen goede duiven uikomen.

Groot respect voor de organisatie van BOTB en SIMPELVELD, ondanks de azijnzeikes in de duivensport doen ze het toch maar, geweldig.

Terug