Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 17 februari 2012

17-2-2012

Goedenmorgen iedereen,

De jongen zijn gisteren buiten geweest, het ging prima, er waren er zo'n 40 stuks buiten, de rest vond het nog wat eng denk ik. De laatste ging tegen 18.00 uur pas naar binnen.

In de morgen had ik de oude duiven even los gehad, ook dit gaat al beter gelukkig. De duivinnen in bad geweest(vandaag de doffers). Ze zien er super uit. Later die middag kwamen nog 3 duivinnen terug, èèn zelfs pas om 17.00 uur ( 239), ze is nog steeds zoekende denk ik. De roofvogel kwam een paar keer langs of aan zo als u het wil zien. Of er èèn gepakt is weet ik niet, ik probeer niet te kijken en of te tellen, ze moeten er toch uit.

update 12.22 uur.

Alles weer in bad geweest. Zondagmorgen even lekker naar de Liermarkt te Belgie. Hotel geregelt voor Oscar en Andy voor volgende week vrijdag en zaterdag. Vrijdag gaan we naar de combinatie Leemhuis/Vredeveld en naar Gerard Koopman, de canadese vrienden willen graag even bij die mannen kijken. Misschien nog even naar Gunter, Pieter of Jacob.

Net even gesproken met Hans Eijerkamp aan de telefoon, hoe het met de jonge duiven ging, gaat super, ze eten als leeuwen. Ik heb er ongeveer 120, beetje veel maar ruimte genoeg. De roofvogel komt er nog wel 30 halen voor de eerste vlucht, en we kappen er zelf nog wel wat uit. Vanaf 1 Maart begin ik te selecteren bij de jongen( indien nodig)

Terug