Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 2E MAART
2-3-2012

Goedendag iedereen.

Volgens het weerbericht gaat het mooi weer worden vanmiddag. Ik hoop het het, dan kunnen de duiven er nog even lekker uit voordat we naar de beurs te houten gaan. Naast ons op de beurs staat Hans Stephanus, hij verkoopt jonge duiven met Beute, Gunter Prange en Koopman afkomst. Ga eens bij hem kijken !(Tip)

Hans Stephanus is bezig met het oprichten van een kweekcentrum met weinig maar super koppels. Qualitypigeons is de naam van het centrum wat eind van het jaar gaat beginnen. Enkele superduiven hebben we reeds gehaald voor dit centrum. Naast natuurlijk het beste DNA wat er te krijgen is willen we ook de perfecte duif qua bouw en uitstraling. Dus heel gemakkelijk is het niet. Super afstamming, super van bouw en dan ook nog de perfecte koppels maken van deze duiven. Last Son Dream Limo van gebroeders Vandenheede gaat er kweken, zo ook een zoon van de Wondere Euro van Leo Heremans/Eijerkamp. En enkele rechtstreekse Gunter Prange en Koopman duiven, maar niet zo maar duiven van deze twee grootheden...nee het moeten 8+/8,5 duiven zijn met super DNA. Het seizoen 2012 is het oprichtingsjaar dus het zoeken naar de supers kan beginnen.

Ik ga mee met dit kweekcentrum al is het op de achtergrond, voor het zoeken naar de perfecte duif, en het koppelen hiervan stap ik er in, de rest, dus de complete verzorging doet Hans Stephanus(Steenwijk)

Terug