Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 5E MAART
5-3-2012

Goedendag

Wat een feest !! grandioos. De voorjaarsbeurs is top !!

www.duivenvaria.nl  Henri Wittens ! Beurs was weer Top !!

Ik kreeg gisteren de Nationale Fondspiegel ZLU 2011 van Compuclub( Jan de Raaf). Met alle standen en tussenstanden ZLU . Weer een prachtig boekwerk van Jan & Hermien de Raaf.

Groot respect heb ik voor Batenburg v/d/ Merwe uit Klaaswaal. in 2009 stonden ze na 2e in de Tussenstand Totaalklassement. In 2010 1e !! en nu na 2011 wederom 1e GROTE KLASSE !!

Even met George de Jong gesproken over NPO zaken, ppffff Ik vertelde hem dat Albert Jan de Jong weer bij ons in het bestuur kwam, hij wist dit natuurlijk en was blij voor ons.

Evert Diepenveen, wat een kerel, fantastisch. Ze gaan bij mij diverse camera's plaatsen ( met geluid) op de hokken, in de hokken en voor de invlieggaten. www.liveduiven.nl  Ze hebben nog geen "geluid' camera's geplaatst geloof ik maar gaat nu gebeuren. U kunt straks "live" meekijken.

We gaan ook in Engels/Duits en Nederlands "live" vluchten verslaan, meekijken in het kweekhok en waarschijnlijk mee op hokbezoeken !!! en steeds LIVE !

Willem de Bruijn, ook zo'n top kerel: of ik even op de foto wilde met "Beute Fans" , of het geen Bauer Fans waren ??? hahahaha Ja, je weet het nooit Beute of Bauer, beide een B. :)

Ik korte tijd veel geleerd van Willem.( kom ik nog op terug)

http://willemdebruijn.posterous.com/  kijk snel, even scrollen en u ziet de FAN-FOTO hahaha

Heeft u een scheefvlieger ????? neem de ochtendmest in uw vingers...is het korrelig door slecht verteerd voer dan komt het door streptococcen, is het gewone "zachte" mest dan komt het door training/spierscheuring vertelde Willem Mulder

Nieuwe Site : www.alfredstrijker.nl  kijk even bij deze teletekst man.

Zaterdag een goed gesprek gehad met Marcel Sangers, super fanatiek, wil altijd het beste. Samen met Christel was hij ff lekker op de beurs, even wat ontspanning. Christel zag er weer super uit !

Ik kreeg een briefje in mijn hand gedrukt( het was mega druk aan mijn stand) , stond er op Gefeliciteerd met je 1st BOTB fondduif. met vriendelijke groet Aldus/ Poulisse uit Kerkdriel. Dat doet een mens goed ! Dank u wel !

even met Ad de Jong gesproken, topspeler. Gaat in 2012 weer voor het allerhoogste !!! Ga het volgen:

http://www.duivenvaria.nl/ad-de-jong/4017-ad-de-jong-weekbabbel-26-febr-4-mrt-2012

Veel mensen gesproken, veel mensen gezien. Morgen gaan we verder Succes vandaag

kijk nog even op de site van Maurice Laban  www.postduivenlaban.blogspot.com

                                 

Terug