Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 17 maart 2012

17-3-2012

Goedenmiddag iedereen.

Net terug van WHZB. Groot succes. We zaten aan tafel met vader en zoon Scheele uit Terneuzen en de heer en mevrouw Liplijn uit Spui. En dan Falco Ebben met Madeline Liao, Willem. Klaasje en ikzelf.

Topdag. Vanmorgen om 08.10 uur van huis en nu 18.00 uur weer binnen. Veel mensen gesproken, met veel mensen gelachen. Negatieve mensen zijn niet op nationale prijsuitreikingen.

Goed gesprek gehad met Henri van Doorn uit Den Dungen ( over het topkweekkoppel), met Jan Straver Rotterdam, Willem de Bruijn( over het plezier in de duivensport en het elkaar gunnen), Gebroeders Fanger( de mannen die nu ieder jaar overal bij de besten zijn, aardige mannen), Hans Steinman( Beste Liefhebber van Nederland, zie zijn topfilm van de Koerier), Geurt Doppenberg( een man naar mijn hart, zeer positieve aardige kerel), Leo Mackaay( over het afschaffen van de WHZB jeugd competitie), met Gerard Schuiling over de ziekte van zijn vrouw( sterkte), Ben Roodbeen uit Renkum over gezelligheid, lachen en fondduiven, Met comb. Aarts ( baarle Nassau) over het niet verloren laten gaan van de WHZB jeugd competitie( en we hebben het gelijk weer op de kaart gezet), met Ben Pier uit Borculo over zijn super midfond en vitesse duiven en met Corrie Hakvoort over haar gescheurde enkelband. Al met al een goede duivendag met vrienden onder elkaar en even tijd maken voor mooie dingen maar zeker ook de minder plezierige zaken( ziekte mevr. Schuiling en mevr. Straver)

In de auto hebben we alles nog even nagesproken, over het zoenen met Willem de Bruijn van Klaasje tot het zoenen van mij met mevrouw Veninga( van Aike Jan) haha.

Topdag.

Morgenvroeg om 08.15 uur gaan de duivinnen er uit, tot morgen.

Slaap lekker

 

Terug