Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

NOG 11 DAGEN
28-3-2012

Goedenmorgen iedereen

vandaag weer even naar dokter Wolff voor controle met de duiven. We moeten er om 14.00 uur zijn. Waarschijnlijk nemen we even de duiven mee voor een training.

De duivinnen zijn er vanmorgen een uur uit geweest, ze trainen goed en kwamen goed binnen. De doffers train nu, ook heel goed. Ze zijn nu(10.10 uur) zo'n 50 minuten in de lucht.

later.. kijk snel op www.liveduiven.nl  in dan rechts inloggen portaal !

Update 15.25 uur

Net terug van Nanne Wolff. De duivinnen in Hattemerbroek gelost om 13.40 uur ongeveer. Ze deden er bijna een uur over, kopwind denk ik haha

Toen we binnen kwamen in de praktijk viel ons oog gelijk op ERIKA ( met een K), ongelofelijk maar ze stond achter de balie in een wit verpleegsters jurkje met zo'n kapje op en zo'n rood kruis, u kent ze wel. Het was of ik in een ziekenhuis serie zat, Willem heeft er maar een stoel bij gepakt, op zijn oude dag dat nog te mogen meemaken. Erika in een jurkje. Prachtig.....

Grapje natuurlijk he.

De 3 meegenomen kweekdoffers waren schoon en de mest van de vliegers was ook schoon. Gelijk weer een afspraak gemaakt voor over twee weken( woensdag 14.00 uur)

Nanne zal nooit rijk worden met deze prijzen voor onderzoek. 8,00 voor onderzoek pfff dat is bij sommige anderen per minuut.

Terug