Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

NOG 6 DAGEN
2-4-2012

Goedenmorgen vrienden,

wil de heer of mevrouw Hollaar uit Pernis even bellen 0521382644 we hebben geen adres en of bestelling.

Nog even een telefoonnummer 06-53267802 van Wim Pasman uit eefde, hij heeft een vooraad Beute producten van mij staan. U kunt het bij hem halen als u in de buurt van eefde bent of woond.

-------------------

as zaterdag de eerste echte vlucht. Ik hoop natuurlijk op een leuke vlucht met weinig verliezen. Nu verlies ik nooit oude duiven, volgens mij de laatste jaren niet. Maar afgelopen zaterdag toch n de 11-761. Maar hij is weer terug, hij was opgevangen door de heer Steffens uit Steenwijk, die hem netjes terug bracht op de pomp waar ik werk. Ik heb hem als vergoeding voor het brengen maar een pakje Camel meegegeven. De 761 heeft gelijk zijn kansen verkeken, de chip ring is af en hij mag als partner thuis blijven voor zijn duivin.

Vanmorgen rond 08.25 uur de duivinnen los gelaten, nu is het 09.16 uur en ik heb ze nog niet gezien, dus een goed teken. Al is het wel koud. Ondertijd even lekker hun hok schoongemaakt. Ik gebruik steeds wat zilverzand met anijsgeur.

Prange Suppe in het water vandaag natuurlijk en een beetje licht voer( recup). Bij binnenkomst zo krijgen ze wel een paar pinda's trouwens. Door het geluid van de pinda's komen ze beter en veel sneller binnen( wel even leren).

Terug