Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG 5 MAART
5-4-2012

Druk vandaag.

De Pallet Beute Sport word zo gebracht, moet nog in kleine potjes verpakt worden de komende week. We zouden africhten vandaag, maar het is nog donker, dus gaan we misschien vanmiddag. Klaasje is met mijn moeder naar het ziekenhuis voor een botscan, weduwnaarshok moet nog schoon en ik heb barstende pijn in de kop. Vanddag tussendoor nog kijken of ik naar Urk kan(hoop het wel) de eitjes van n der beste duiven van Nederland liggen voor me klaar bij Corrie Hakvoort( dochter van Maarten) JUBBETJE !

Gisteren zou ik Andr van der wiel hebben gesproken, we hadden een afspraak voor ondersteuning live duiven.nl , ben ik door de problemen met mijn moeder( ziekenhuis) het helemaal vergeten sorry And

De duivinnen er uit om 08.30 uur. Nu 09.51 uur zijn er 18 van de 29 weer thuis, de andere 11 zijn nog ff weg, komen zo wel.

update 10.37 uur.

We kregen een boek toegezonden van Hans Pijpers, Hij is naast duivenliefhebber ook columnist en vooral schrijver van toneelstukken. Klaasje en moeder Beute kregen van hem het toneelstuk Oog in oog : de Vlek toegzonden. Ze zullen het aandachtig lezen waarvoor onze dank.

Even voor de leden van p.v. de Vredesduif: Willen jullie morgen om 18.00 uur allen aanwezig zijn( zijn jullie ook altijd maar tocht), de krant komt een reportage maken over onze fantastische club ! Dus doe uw goede pak aan en we gaan op de foto.

Neem eens een kijkje op de site van p.v de Vredesduif. Onze webmaster Erwin Jongedijk heeft n van de mooiste sites van Nederland gemaakt.  http://www.devredesduif.nl/  Iedere week uitslagen, nieuwtjes, teletekst, foto's links alles up to date !!!

 

Terug