Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 9 april 2012

9-4-2012

Goedendag

zaterdag 3038 bezoekers gehad op deze site ! Ja, mensen, op èèn dag. Niemand kijkt of leest, maar toch zijn er 3038 verschillende mensen die hebben gekeken.

Ik hoop dat er op de zaterdag van de 1e NPO vlucht 4000 mensen kijken......( vooral na 20.00 uur), dan heb ik het heel goed gedaan die dag of juist uitermate slecht...

Ik wens iedereen een fijne 2e Paasdag

GJ & Klaasje

update 09.00 uur

De duiven zijn er uit gegaan om 08.20 uur(duivinnen altijd eerst door roulatie systeem). Het is nat hier, regen en wat mistig. ( kijk op www.liveduiven.nl)

De duiven krijgen vandaag natuurlijk weer Prange Suppe door het water( de jongen krijgen morgen het restant). En verder heb ik wat Olympic MG Mix over het voer gedaan( gisteren ook), ik had wat teveel gemaakt gisteren dus dat krijgen ze vanmorgen dan maar.

Olympic MG Mix is 50% Herstel-Power en 50% Beute Sport. ( in een grote pot), makkelijker en wat goedkoper voor de liefhebbers.

update 09.40 uur.

De kwekers hadden honger. Zo nu en dan laat ik ze even alles opeten, ook de kruimels in de voerbak. En gister was het zover. Vanmorgen hadden ze de bak echt leeg en kregen gelijk 10 kilo nieuw

Terug