Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 28 april 2012

28-4-2012

Goedenmorgen allen,

geen vlucht vandaag !

Slecht weer vanmorgen. Ik hoop dat het opknapt en dat ze los gaan. Van mij mochten ze ook gewoon vanmorgen lossen hoor. Slecht weer is dan voor iedere duif slecht weer.

Nu kreeg ik vanmorgen een mailtje dat iemand mijn naam gebruikte op zijn site, ik had nog nooit van die beste man gehoord. Dus snel even kijken. En ja, die beste man bleek ook een stukje op zijn site te hebben gezet over het voeren in de manden bij twee nachten mand.

http://www.duivensites.nl/default.asp?Title=Rapportage+vervoer+en+voeding%2E&ContentId=1877&LanguageId=31&NewsId=68113

En nu dacht deze heer dat ik hem bedoelde toen ik zei, dat een sportvriend het niet met mij eens was. Hij dacht dat ik zijn site had gelezen. ( Pander ). Welnee, ik wist niet eens van het bestaan van zijn site. Er waren in plaats van 3 dus 4 mensen die een stukje op hun site hadden gezet over het voer van Willem Mulder & Steven van Breemen. Nu ik zijn site zo eens doorlees, is het voor u zeker de moeite om er eens te kijken. De man vind het leuk( net als vele anderen) om negatieve stukjes voor een select groepje( die deze site leest) over mij te schrijven.

Ik vind het prachtig, dat ik al zo bekend en misschien gehaat ben dat iemand een flink deel van zijn nieuws over mij schrijft( in veel stukjes kom ik voor). Bij WHZB had ik het nog over dit soort mensen met Willem de Bruijn, hij vertelde dat hij er naar uit keek, er steeds om moest lachen als men over hem schreef. Hij vertelde hoe mensen in elkaar steken/ hoe de prestaties in i.v.m. reageren( mailtjes, stukjes op eigen site) staat. En hoe je daar op moet reageren

Dus ik geef hem vandaag een top dag. Kijk even op de site van de heer Pander uit Joure, vind hij leuk. Misschien krijgt hij wel 2000 kijkers vandaag hahaha

_________

Maar even terug komen op het voer en mijn stukje, er staat dat het mij niet uitmaakt of we mais houden. Maar dat het misschien beter is voor de duivensport dat we dit nieuwe voer eens bekijken en testen. Stel, dat het beter is voor duiven.

Ps kijk even snel op de site van de heer Pander hè  ;)

--------------------------------

Goedemorgen Familie Beute,
Hier een groet uit Leuvenheim, begon dit jaar met een eerste in de regio 2 van ruim 5800 duiven op Geel 14-04-2012 dit mede door PS en beutemix.  
Groeten en succes dit weekend.
Erik Plant
van harte Erik Top !!
 
update 11.48 uur
 
Hier is het prachtig weer op dit moment 11.48 uur. In Limburg hoor ik berichten over buiten zitten in de zon. Dus los die duiven :)
 
 
De heer Pander denkt dat ik boos ben hahaha, ik ben nooit boos. Geinig he zo'n man.
 
Kijk eens hoe ik er van langs krijg bij de combinatie Mantel uit Burgum. Betere reclame is er niet. Goede reclame of slechte reclame is beiden reclame. En dat ik betaald word door het Spoor voor mijn columns?? Ik wilde dat het waar was. Ik doe het gratis, maar maak dan wel reclame voor mijn eigen producten( dus eigenlijk toch betaald, maar dan anders)
Terug