Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 10E JUNI
10-6-2012

Goedendag iedereen,

Familie Tang gefeliciteerd met de 1e Teletext op de Vitesse afdeling 11. Ook deze familie is gebruiker van Beute Producten

Johan den Hartog, van harte met weer een goed resultaat en TT, knap werk !!!!

http://www.compuclub.nu/uitslag/indexuitslag.php?blad=first&aantalpag=1&org=4740&vlc=E23&rec=1&afd=4700

------------------

Zelf hadden we onze 4e keer dit jaar de snelste van het ACG ( Afdelings Concours Gebied), en de 5e Teletekst Sens Afdeling 11.

http://www.compuclub.nu/uitslag/indexuitslag.php?blad=first&aantalpag=1&org=5423&vlc=E23&rec=1&afd=5400

Ditmaal was het Cadoc 09-915. een duif met een verhaal. Als jong, als jaarling, en als 2 jarige  een leuke duif maar geen topper. Maar in de hand...elke keer dacht je: dit moet hem toch worden? Als jaarling gaf hij twee zeer goede duiven Darius en Delma 061 en 062 !. Begin 2012, toch nog een jaartje proberen...het moet er toch uitkomen? En dit jaar in het ACG 10 op 10 !! En nu 5e Teletekst.

Net als Elvis-T, u weet nog die 11-683....Als jong niets, als jaarling dit jaar niets, tot ik hem begon te motiveren en plagen nu onze 3e op de Fond en de snelste jaarling van de club. Soms moet je even geduld hebben. Zegt uw gevoel: Hij komt nog wel? Laat hem even wat langer zitten.

-----------------

 

 Beste Gert-Jan,
Als je morgen na de eindstand van vitessekampioensschap kijkt, dan zul je zien dat het onmogelijke is gebeurd. In samenspel 2 van de afd.Zeeland. Dat allemaal ook een klein beetje dankzij de Prange Suppe.

groetjes
een gelukkige duivenliefhebber
Staf Martens Westdorpe

------------------

update 09.40 uur.

De duiven zitten allemaal in bad, de jongen vliegen .

De laatste dagen enkele jongen op laten halen door Daniel, ik wil iedereen die duifjes meld hartelijk danken, of het nu duiven zijn van ons of iemand anders. Gewoon bedankt dat u de moeite neemt om de duiven te verzorgen en even te melden. 

straks verder de bel gaat

update 12.20 uur.

Arco Kleton uit Amerongen kwam ff op bezoek met zijn vader. Hij had 35 kwekers bij hem, 6 koppels hebben we er van gemaakt. Fijne duiven bij hem, ook slechte natuurlijk. 3 van de 4 van combinatie Doldersum waren prima duiven.

Iedereen bedankt voor de mailtjes en telefoontjes vanmorgen, dank u oprecht !

Terug