Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 16E JUNI
16-6-2012

Goedenmorgen.

Het gaat op dit ogenblik goed met moeder Beute. Ze heeft ruim 50 kaartjes van jullie gehad. Ik moest jullie allemaal hartelijk danken voor het mee leven. Ze moet nog wel een 12 weken blijven....nog 6 in het ziekenhuis en dan nog 6 weken revalideren. Athans zo als het nu lijkt. Dus kaartjes blijf maar komen. Afdeling D2 kamer 14 nu. Ziekenhuis Meppel aan de Hoogeveenseweg.

20 duiven mee op St. Quentin 390 km. los om: 09:30  verwachte aankomst: 13:13 uur dat zou dan 1750 mpm zijn.

update 11.48 uur.

Op dit ogenblik is het hier prachtig weer, de wind is Zuid, hier op dit moment zit er geen west in. Alles is in gereedheid gebracht, de kleppen staan al open, water en voer staan paraat. Pinda's voor het binnenroepen etc.

De jonge duiven zaten donderdag niet strak, twee jongen hadden hun voer uitgebraakt. Het kan een lichte infectie met Colie zijn, maar het kunnen ook gewoon opgehaalde duiven zijn geweest. Nu twee dagen later is alles weer fris en fruitig.

Gisteravond nog even bij de grote kampioen Harm van Sluis geweest te Tuk( bij Steenwijk) hij had Fleur 12-912 opgevangen van de week. Ik haar gehaald, en de andere dag zat ze weer bij Harm. Dus stamkaart klaargemaakt en gisteren even afgegeven, ze heet nu Fleur-Tuk. Ze vind het fijner in Tuk dan in Wilhelminaoord.

update 15.15 uur

PRACHTIG. Twee jeugdspelers bij de eerste 4 meldingen in de club. Roy Bos( 16 jaar) stapte twee weken geleden over op Beyers voer en Prange Suppe, van mij kreeg hij er een potje combinatiemix van vd Sluis bij. Vorige week super uitslag met 5 van de 8 en nu de 1e prijs !!!! Zijn eerste EERSTE PRIJS. Roy jongen van harte gefeliciteerd. En ook Daniel Haneveld, 3e melding in de club, super fantastisch. Vorige week al bij de eerste 10 en nu weer. Top klasse ik ben mega trots op jullie http://mpd.blauwband.nl/?vlucht=112&meldpost=53

En ook Johan Halman uit Zuidveen weer. Twee weken geleden had hij ze niet fit(ziek). Mix gemaakt voor de koppen , vorige week TT op Sens en 3 van de 5 steenvroeg en nu wederom een keivroege duif. Dat geeft je weer moed hè .

 

Terug