Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 19E JUNI
19-6-2012

Goedendag iedereen.

COR HOPMAN uit Bunschoten afgelopen zaterdag de 1e Teletekst van Afdeling 7, grote Klasse Cor en dat met zo weinig duiven mee. ook weer een gelukkige Beute-Producten gebruiker. Van harte gefeliciteerd.

----------------------

Goedemorgen,
 
Afgelopen zondag voor de vierde keer op rij bij de eerste 3 in de vereniging, 2-1-3 en nu 2. Sta nu 19de in de regio maar er komen er nog 3.
Totziens,
Arco KLeton
----------------------

Wouter Veddder uit Tuk is een jeugdspeler, een echte jeugdspeler. Zijn vader heeft wel duiven met Wouters Opa samen, maar Wouter doet alles zelf. Regelmatig zien we hem bij de vroege duiven in het ACG 9. Soms zit hij zelfs voor Opa Gerrit. En dan is het groot feest natuurlijk in Tuk. Wouter jongen, van harte gefeliciteerd met de goede successen ! enne...ik denk dat je nog vroege prijzen gaat pakken met je 7 doffers. Kijk maar naar Ome Wilem Heinhuis, vorige week 8 mee en 3 bij de 1e 10 en bij de clubgenoot Johan H. 1,2 in de club met maar een handje vol mee. Goed verzorgen, goed laten trainen Wouter, en het komt helemaal goed, succes.

________________

Op dit ogenblik druk bezig met as zaterdag Orleans , welke gaan mee, welke gaan op de vitesse en welke zijn uitgespeelt.

--------------------

Wist u dat er nog echt liefhebbers zijn die denken dat wanneer ik duiven uitzoek/selecteer naar de ouderdom van de duiven kijk????? Die hebben er echt geen kaas van gegeten.

Veel liefhebbers houden oude duiven juist omdat ze van de kinderen zijn, van de vrouw, hun eerste duiven waren of geld gekost hebben. Meestal zijn juist deze oude duiven geen pijp tabak van waarde. Ze mogen van mij de ringen afplakken. Ouderdom zegt me helemaal niets, of misschien toch? Naar oude duiven moet je twee keer zo streng kijken... of niet Arco .... ( zou hij nu weer een showtje Beute-Imitatie doen?) Laat die man maar eens komen met zijn duiven...ik weet zeker dat hij dit niet aandurft :) ;) ;)

------------

update 11.55 uur.

Dadelijk weer naar het werk toe. St.Vincent gaat niet hard zag ik, net nog geen meldingen op www.blauwband.nl  van sector 4 

De weer voorspelling voor as weekend lijkt goed, we gaan gelukkig gezamelijk los met afdeling 10 wat een prachtige spreiding ten goede komt. Met de voorspelde West/Zuidwesten wind( het is nog maar dinsdag he), zal afdeling 10 de winnaar worden. Maar dat is toch prachtig. Vorige week op Sens was het de afdeling Friesland waar de snelste duiven zaten( al had ik ook toen gedacht aan afdeling 10). Natuurlijk zijn met een gezamelijke lossing sommige mensen niet blij, de mensen die in de trek van hun afdeling wonen moeten nu misschien de andere kant op kijken om de duiven te zien aankomen.

Maar weet u nog twee jaar geleden? afdeling 11 in twee zones ( noord en zuid), ik vond het prachtig, want het was gunstig voor mij....maar toen wilden de leden weer een gezamelijke grote lossing. Nu gaat het nog groter worden afdeling 10 en 11 samen op meer dan 600 km( Orleans), dus dit moeten deze zelfde leden nog mooier vinden..

Terug