Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 2 juli 2012

2-7-2012

Goedenmorgen iedereen.

De jonge duiven vanmorgen gelost in Hasselt( tussen Zwolle en Genemuiden ongeveer). daarna even bij Dick Vogelzang geweest om voer te halen.

Bij thuiskomst waren de meeste jongen thuis.

------------------

Voor de snelle beller: 0521-510434 Willem Heinhuis. Zijn hokken moeten weg binnen 6 weken. Maar ook zijn mooie broedbakken, loketkasten, motivatiebakjes etc. Hokjes kunnen gratis gehaald worden. En misschien heeft hij nog wel een paar mooie jonge duiven voor u. Bel hem even als u iets kunt gebruiken van een duivencoach die stopt.

-----------------

Hoi Gert Jan en Klaasje Beute
het Beute systeem gaat steeds beter hier in Roosendaal na 10 vitesse kampioen en 2 duifkampioen met 08-6229888 nu 2 midfond kampioen en 1 duifkampioen met weer de zwarte parel 08-6229888 14 prijzen op 14 keer zetten dat is in het samen spel de RCC Roosendaal
Mvg M Rommers
 
------
 
Beste Gert/Jan
De prange suppe doet nog steeds z'n best. Bij de jonge duiven van niergnies de eerste prijs in de voorvlucht. Ze zitten al enkele goed gezond en dat vertaald zich terug in de uitslagen. Kijk ook naar de twee Quivrains van 16-06 en 23-06. De duif die nu de eerste prijs wint, is een jong uit de 219. Nog een paar keer mee en dan de doffers naar het grote hok. 14 juli hebben we de laatste midfond vanuit Bettembourg, hier gaan er nog een paar op maar dan zit het seizoen voor oude erop. 2012 is super geweest, dan kan ik nu al stellen.
Staf Martens Westdorpe
------
 
http://postduivenlaban.blogspot.nl/  nog een blije Beute producten gebruiker.
 
update 13.20 uur.
 
Gisteren nog even bezoek gehad van( waarschijnlijk) kampioen Oud onaangewezen van de afdeling Friesland Wim Koelma uit Joure. Hij kwam zijn Prange Suppe e.d. even aanvullen. Zeer rustige prater deze Wim, zeer goede duivencoach trouwens. Vorig jaar kampioen Dagfond in de afdeling.
 
Net een jonge duif gemeld in Nieuwe Horne( dichtbij dus) van afgelopen zaterdag ( lossing Friesland Duiven) . Deze duif had al een gele ring om...dat wil zeggen een wegvlieger( zat al in Noordwolde).
 
Gister nog een goed gesprek gehad over de duivensport met Rein Gaal uit Onna. Hij ziet het niet meer zitten. Maar ik had 6 jonge duiven voor hem meegenomen en die kan hij niet teruggeven, dus hij moet wel duivenmelker blijven. ( Rein is ernstig ziek k...) Volgend seizoen ga ik ze gezond proberen te houden bij Rein, hij gaat voeren, water geven en trainen.
Terug