Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

3 JULI 2012
3-7-2012

Goedenmorgen iedereen.

Willem Heinhuis gaat stoppen met de duivensport, het huisje waar ze al 50 jaar in wonen gaat plat. En om opnieuw te beginnen ziet Willem niet zitten. Zijn twee hokken zijn gratis op te halen. Hij heeft nieuwe broedbakken, loketkasten en motivatie bakjes etc die zijn natuurlijk ook afzonderlijk te koop( spiksplinternieuw). Maar ook nog enkele zeer goede duiven, echte prestatie duiven zelfs. Sommige nog van het oude soort, en enkelen van de nieuwe generatie "Beute-duiven" , verder heeft hij twee jongen nog van Lorenzo van Russel en van twee Belgische topspelers. Dus heeft u zin aan een nieuw koppel echte duiven, bel Willem 0521-510434. En nog een paar jongen uit de Blauwe superkoppels. Dus denkt u: Ik wil vooruit in de duivensport ! bel Willem.

Update 09.30 uur.

De ouden zijn er uit. Gisteren alles in bad gehad. Ze gaan altijd in bad, ik zie bijna nooit dat ze niet in bad willen. Zitten dan wel in een voliere waar ze zich veilig voelen voor de roofvogels.

update 12.05 uur

De jongen zijn er weer in( de laatsen), ze zijn vandaag gewoon los geweest bij huis, de meesten hebben een uur gevlogen, enkelen langer. Roeland Daleman uit Diever is net even geweest, hij had een duifje van ons opgevangen en kwam hem terugbrengen. Dank u

Terug