Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 13E
13-7-2012

Goedendag iedereen.

Verslavend blijkt dit dagboek te zijn. Mensen die me niet zien zitten, mensen die me haten, mensen die me een klootzak vinden, en natuurlijk al die mensen die niet zo over me denken( de meesten gelukkig), ze kunnen niet zonder dit dagboek. Iedere dag wanneer ze hun computer aanzetten, moeten ze eerst even bij "die Beute" kijken. Ik heb het zelfde hoor, ik kijk iedere dag bij Maarten Hakvoort, Combinatie van der Stouwe/Douna, Hans en Evert Jan Eijerkamp, Jacob Poortvliet, Pipa, Dreampigeons, GPS-Auctions en nog een paar. Waarom? omdat het allen leuke schrijvers zijn met een altijd postieve insteek. En omdat er aardige mensen achter "zitten". En ook omdat ze eerlijk schrijven, over de successen maar zeker ook over de tegevallers op het hok of op de vlucht. Andere sites zijn er ook, ook veel dagboeken zijn er. Sommige heb ik eens een tijdje gelezen, maar door gezever ben ik daar mee gestopt. Natuurlijk kijk ik er wel eens op( eens per week/maand) maar meestal niet hoor.

Ik vind de duivensport prachtig, heb met iedereen het beste voor, en wil dat graag zo houden. Ik wil niet mee gezogen worden met die azijn gedachtes van sommigen en dat ikke ikke gevoel wat ze hebben. Duivensport moet eerlijk zijn of nog eerlijker worden, en als het je soms persoonlijk niet uitkomt.....tja, dat is jammer. Je moet altijd kijken naar algemeen belang vind ik. En algemeen belang is soms iets minder goed voor jezelf.

Succes

update 13.30 uur.

Wat een regen hier, de gehele dag al niets aan. Moeten we de jongen vanavond in de mand stoppen? Hoeveel zouden we dan mee moeten doen? Bij ons is het nog gewoon een africhting, dus voor kampioenschappen maakt het niets. Even afwachten nog tot het weer bericht van 16.00 uur.

Vanmorgen bezoek gehad van de Familie Rommers uit Roozendaal, ze kwamen een koppel jongen halen en een losse duivin. Zeer gezellig. Verder liefhebbers uit Schoonoord, zo'n 80 duiven totaal. Hiervan hebben we zo'n 12 koppels kunnen maken. Zaten leuke duiven tussen en bij beide liefhebbers 1 x 8,5. Ze komen er wel.

Terug