Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 31E JULI
31-7-2012

Goedendag iedereen

De jongen zijn er weer uit om 08.10 uur dit maal. Ik laat ze lekker vliegen tot 09.15 uur. Daarna pak ik de nestduifjes nog even voor een extra training.

Morgenvroeg gaan ze weer richting Amersfoort of Zutphen, Morgen een mooie dag met warm weer, dus lekker voor ons en lekker voor de duiven.

Straks na binnenkomst, en binnenkomst van de nestduivinnen gaan ze weer in bad. Ik probeer de jongen minimaal twee keer per week in bad te krijgen. Wel moet ik zeggen dat ze altijd in bad gaan, wanneer ik er n plaats. De kwekers, maar dat weet u gaan iedere dag in bad. Ik heb nog nooit gezien dat duiven niet in bad gaan wanneer je het klaar zet.

De laatste jonge duif is ook terug(er was er nog n weg van zaterdag van de 60), deze heeft eigenlijk zijn kansen gehad, en niet gegrepen. Zal niet weer in de mand gaan. Was vorige week ook dec laatste duif.

Gisteravond een goed gesprek gehad met Jacob Poortvliet, volgende week gaan we een avondje naar hem toe, gezellig kwekers bekijken. Zit veel kwaliteit daat dus ik nen zeer nieuwsgierig

Terug