Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 5E AUGUSTUS
5-8-2012

Goedendag iedereen,

Na vorige week een super uitslag, nu een waardeloze uitslag. Maar niet alleen wij, maar de gehele club komt er niet aan te pas. We zitten 15 tot 20 minuten na de eerste in de afdeling. Toen een duivencoach bij Den Oever grote koppels Friesche duiven zag wisten we het al. Een deel door de polder en een deel door Noordholland, en dan in het zuidoostpuntje.. Maar geeft niets, we hebben een aftrekvlucht. Dan moet dat deze maar worden.....

Wel alle duiven thuis 60/60 en zelf de 842 dus die nog niet in de container zat. Hij was onze 59e duif maar toch...thuis.

We krijgen zo bezoek van combinatie Wijtsma/Visser uit Ter Wispel. Gistermiddag nog even snel bezoek gehad van Renč Hidding uit Emmen

En vrijdagochtend was het heel druk maar wel super gezellig met Aike Jan en grč Veninga uit ter Apel en Richard van der Horst. Verder kwam Leo Heijnen nog even met 12 kweekkoppels.

later meer

Update 12.06 uur.

De heer Wijtsma geweest van combinatie Wijtsma/Visser uit Ter Wispel( voorheen Drachten). 35 duiven meegebracht. 3 superdoffers, ččn al van 2002, een zoon van deze doffer van 2004 en een jongere. Twee andere doffers waren ook prima. Bij de duivinnen was het zoeken, zaten wel fijnen bij, maar in combinatie met de superdoffers moet het ook passen Kweek x Vlieg.

We hebben 3 topkoppels gemaakt en 3 goede koppels, jammer dat we niet helemaal uitkwamen. De goede prestatieduiven pak je er zo uit.

Terug