Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 27E AUGUSTUS
27-8-2012

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Het is weer maandag. Afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen enkele jongen foetsie, het waren gelukkig 9 van de onderste 30 tot nu toe, waarvan 5 Eijerkampen. Gister zijn er nog 6 thuis gekomen, waarvan n met een kapotte poot. Dus nu nog 3 stuks. De thuiskomers van gister even in het hok van de weduwduivinnen gedaan( staat toch leeg tijdens de natour). De jonge duiven breng ik deze week niet weg voor een lapvlucht. Ze hebben genoeg gevlogen nu wat rust voor Morlincourt en de verdere natour. De ouden zitten op nest, dus die pak ik wel zo vaak mogelijk even.

Toen ik gisteravond thuiskwam stonden er weer ruim 50 mailtjes op me te wachten, prachtig dank u. Niemand verplicht u mij een hart onder de riem te steken maar u doet het toch maar, bedankt. Zelfs en dat was opvallend liefhebbers uit de club van de twee "plagers" , die zich achter bij scharen, we kennen die mensen van dichtbij was de strekking van hun verhaal. De n bedoelde het niet kwaad, is gewoon een plaaggeest, met een grappige inslag, de ander is een slecht mens volgens zijn clubgenoot. Maar ik kan er niet over oordelen, ik ken ze niet persoonlijk. Maar ik maak er ook geen woorden meer aan vuil. Ik wens ze het allerbeste( zoals ik steeds deed), ik heb respect voor hun prestaties, en als mens ken ik ze niet.

Veel plezier vandaag

12.15 uur Update

Vanmorgen de oude duiven naar afslag Ommen gebracht ( GPS precies 32 km). Net alle duiven wat snoep plus hennep plus volle bak met "Beute Bak" en Prange Suppe in het water. Vanaf nu maandag, dinsdag en woensdag Prange Suppe in het water.

Zaterdagavond laat de jonge duiven uitgerookt met koudijs droogontsmetter

Terug